Acum citesti
GimbalCam – primul action cam cu stabilizare pe 3 axe, integrată

Gimbalcam folosește un giroscop pentru a echilibra un sistem mecanic de stabilizare pe 3 axe. Mai departe softul camerei elimină vibrațiile și produce o imagine perfectă și nemișcată.

Camera dispune de filtru infraroșu integrat care are rolul de a reduce strălucirea (spre exemplu când filmezi apa sau ferestre din sticlă), iar senzorul de filmare are 16 MP cu rezoluție 4K la 30 fps și un unghi de filmare de 170 grade. În comparație cu noua GoPro 6, este mai puțin rapidă însă este și de două ori mai ieftină.

În ciuda mărimii destul de mari, camera cântărește doar 170 grame sau 225 cu tot cu carcasa subacvatică. Acumulatorul este anunțat că filmează 120 minute, iar camera dispune de un ecran tactil de 1,5”. Există și butoane plus WiFi pentru conexiune la Android sau iOS.

Aplicația instalată pe telefon îți permite să comuți între modurile de filmare și să controlezi camera de la distanță. Suporturile și instalarea este compatibilă cu fixarea GoPro. Prețul promoțional pe Indiegogo este de 299$. După încheierea campaniei, prețul va fi de 399$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 2 =