Acum citesti
Jet Roll lansează Spectre, gentuța de șa pentru cursiere și gravel

Există deja nenumărate gentuțe de șa pentru biciclete. Mai mici sau mai mari, mai încăpătoare sau mai minimaliste. Însă în general tema este cam aceeași, practic niciuna întrucât toate gentuțele de șa sunt în mare parte la fel. Dar dacă vrei să ieși în evidență cu ceva nu doar funcțional ci și deosebit, atunci merită să te uiți la noua Spectre de la Jet Roll.

Cei de la Just Enough Tools (de la asta sunt și inițialele JET) au lansat recent gentuța rulată Spectre model 2018, gândit pentru sculele de cursieră și gravel/CX. Gentuța dispune de trei buzunare în care poți transporta o cameră de maxim 700x43c, două cartușe CO2 cu cap de umflare, leviere și un multitool. Spectre arată diferit față de modelele anterioare de la Jet Roll întrucât este făcută dintr-un material nou ușor, robust, puțin elastic și care are un aspect deosebit mat metalic.

Un singur nasture ține gentuța închisă, iar pentru ca totul să fie și mai frumos, nasturele este șlefuit ca un cristal. Curelușa de fixare este fabricată din nailon cu cataramă din oțel. Spectre este disponibilă în două culori – gri metalizat mat sau albastru metalizat mat. Prețul este de 65$. Livrarea pentru România este gratuită.

Jet Roll Spectre se poate încadra ușor la “fiță”, însă la fel de ușor poate fi o foarte bună idee de cadou pentru un prieten ușor exagerat pasionat de bicicletă.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − 16 =