Acum citesti
Lupine lansează noua lanternă Betty 5000 cu Bluetooth şi aplicaţie pe telefon

Cum ora lumină devine din ce în ce mai „scurtă” sezonul lanternelor începe să se facă simţit. Cu această ocazie Lupine prezintă cel mai recent produs al lor, lanterna Betty 5000 ce comunică prin Bluetooth cu telefonul.

Lupine Betty R14 5000 02Lupine a fost dintotdeauna cunoscută pentru calitatea produselor sale şi, deşi destul de scumpe, acestea au fost tot timpul compatibile între ele. Aşadar dacă ai o lanternă veche Lupine poţi folosi un battery pack de generaţie nouă, sau invers.

Un lucru folositor este faptul că noua lanternă este compatibilă cu montantul pentru GoPro. Aşadar dacă ai deja aşa ceva instalat pe cască sau ghidon îl poţi lăsa acolo pentru a-l folosi şi la instalarea noii Betty.

Lupine Betty 5000 vine împreună cu o aplicaţie pentru telefon prin intermediul căreia poţi face setările. Poţi inclusiv să modifici intensitatea razei luminoase dacă direct de la butonul clasic de pe lanternă ţi se pare prea demodat. Tot pe telefon poţi vedea şi cât te mai ţine bateria.

Lupine Betty R14 5000 07Nu cu adevărat nou însă folositor este adaptorul USB One care îţi permite să foloseşti bateria lanternei pe post de acumulator extern pentru telefon sau alte dispozitive electronice care se încarcă prin USB.

Preţul anunţat pentru Lupine Betty R14 5000 este de 1.155$.

Lupine Betty R14 5000 05

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 3 =