Noile pedale Time Speciale 8 sunt mai ușoare și mai ieftine

0

Încercând să țină pasul cu ceilalți mari producători de pedale, Time lansează un nou model de pedale pentru enduro, Speciale 8. Mergând pe aceeași direcție cu modelul Speciale 12, noul moedel schimbă câteva detalii pentru a fi mai puțin scumpe, dar și mai ușoare.

La fel ca la modelul 12, noul 9 folosește sistemul ATAC (Auto Tension Adjust Concept) conceput de Time, prin care pedala poate fi “clipsată” indiferent de condițiile meteo. Speciale 8 păstrează regajul pentru tensiunea arcului, pe care îl găsești la modelele mai scumpe și folosește un arc cu un profil pătrățos în loc de cel rotund găsit la pedalele ATAC vechi.

Dimensiunea noilor Speciale 8 mai mică, de 90mm x 64mm cu 21mm. De asemenea platforma din aluminiu este echipată doar cu doi pini de tracțiune pe fiecare parte, în comparație cu patru la modelul 12. Împreună cu axul gol din oțel și rulmentul din oțel, noile Speciale 8 sunt anunțate a avea o greutate de 392 g / pereche. Rezultă astfel o greutate mai mică cu 12 grame față de Speciale 12, o valoare mică însă trebuie ținut cont că Speciale 8 sunt și mai ieftine.

Time Speciale 8 au un preț de 125$, semnificativ mai mic față de Speciale 12 care costă 350$, noile pedale oferind aproapa aceleași performanțe. Pedalele se vând împreună cu plăcuțe din alamă, cu eliberare la 13 sau 17 grade, iar pe piață vor fi disponibile începând cu sfârșitul lunii februarie.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentContinental devine partener principal al Turului Franței
Articolul următorÎnscrieri deschise pentru Carpathian MTB EPIC 2019
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ