Acum citesti
Noile pedale Time Speciale 8 sunt mai ușoare și mai ieftine

Încercând să țină pasul cu ceilalți mari producători de pedale, Time lansează un nou model de pedale pentru enduro, Speciale 8. Mergând pe aceeași direcție cu modelul Speciale 12, noul moedel schimbă câteva detalii pentru a fi mai puțin scumpe, dar și mai ușoare.

La fel ca la modelul 12, noul 9 folosește sistemul ATAC (Auto Tension Adjust Concept) conceput de Time, prin care pedala poate fi “clipsată” indiferent de condițiile meteo. Speciale 8 păstrează regajul pentru tensiunea arcului, pe care îl găsești la modelele mai scumpe și folosește un arc cu un profil pătrățos în loc de cel rotund găsit la pedalele ATAC vechi.

Dimensiunea noilor Speciale 8 mai mică, de 90mm x 64mm cu 21mm. De asemenea platforma din aluminiu este echipată doar cu doi pini de tracțiune pe fiecare parte, în comparație cu patru la modelul 12. Împreună cu axul gol din oțel și rulmentul din oțel, noile Speciale 8 sunt anunțate a avea o greutate de 392 g / pereche. Rezultă astfel o greutate mai mică cu 12 grame față de Speciale 12, o valoare mică însă trebuie ținut cont că Speciale 8 sunt și mai ieftine.

Time Speciale 8 au un preț de 125$, semnificativ mai mic față de Speciale 12 care costă 350$, noile pedale oferind aproapa aceleași performanțe. Pedalele se vând împreună cu plăcuțe din alamă, cu eliberare la 13 sau 17 grade, iar pe piață vor fi disponibile începând cu sfârșitul lunii februarie.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × five =