Noua şa Brooks Cambium C13 Carbon este gata de livrare

0

Atunci când spui Brooks spui tradiţie britanică, confort clasic, piele şi eleganţă. În nici un caz nu spui carbon. Însă pentru a ţine pasul şi menţine clienţii orice firmă trebuie să se adapteze la nevoile pieţii şi sa lanseze noi produse. Aceeaşi este şi situaţia şeii Brooks Cambium C13 ce dispune de railuri şi cadru din carbon.

Brooks Cambium C13 Carbon 04

Aceste două părţi sunt fabricate dintr-o singură bucată din carbon fiind apoi unite de restul şeii alcătuită din bumbac întărit cu cauciuc vulcanizat. Totul are o greutate măsurată de 265 grame. Pentru Brooks aceasta este o greutate mică, iar ţinând cont de confortul pe care îl oferă, penalizarea venită din partea greutăţii este una pe care mulţi o acceptă. Şi momentul apariţiei acestei şei este unul bun fiind odată cu interesul din ce în ce mai crescut în privinţa bicicletelor uşoare „de aventură”.

Brooks Cambium C13 Carbon 05

Pentru a testa dacă este adevărat Brooks l-a trimis pe David Millar, fost ciclist profesionist de şosea, pentru a pedala pe drumul cu piatră cubică dintre Paris şi Roubaix, celebru pentru concursul care face parte din seria Clasicelor Primăverii.

Cauciucul vulcanizat de pe şa este modelat şi turnat peste bumbacul organic pentru a-şi menţine forma. Această parte este apoi conectată de cadrul din carbon prin intermediul unor şuruburi negre din aluminiu eloxat. Preţul este de 200 euro.

Specificaţii:

  • Lungime 275 mm
  • Lăţime 132 mm
  • Înălţime 55 mm
  • Greutate oficială 259 g
  • Railuri carbon 9mm diametru

Brooks Cambium C13 Carbon 02 Brooks Cambium C13 Carbon 01

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCicloturismul românesc şi bagajele – interviu cu Laurenţiu Dorodici
Articolul următor42 de ţări, 6 continente, un vis!
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ