Acum citesti
Noua şa Brooks Cambium C13 Carbon este gata de livrare

Atunci când spui Brooks spui tradiţie britanică, confort clasic, piele şi eleganţă. În nici un caz nu spui carbon. Însă pentru a ţine pasul şi menţine clienţii orice firmă trebuie să se adapteze la nevoile pieţii şi sa lanseze noi produse. Aceeaşi este şi situaţia şeii Brooks Cambium C13 ce dispune de railuri şi cadru din carbon.

Brooks Cambium C13 Carbon 04

Aceste două părţi sunt fabricate dintr-o singură bucată din carbon fiind apoi unite de restul şeii alcătuită din bumbac întărit cu cauciuc vulcanizat. Totul are o greutate măsurată de 265 grame. Pentru Brooks aceasta este o greutate mică, iar ţinând cont de confortul pe care îl oferă, penalizarea venită din partea greutăţii este una pe care mulţi o acceptă. Şi momentul apariţiei acestei şei este unul bun fiind odată cu interesul din ce în ce mai crescut în privinţa bicicletelor uşoare „de aventură”.

Brooks Cambium C13 Carbon 05

Pentru a testa dacă este adevărat Brooks l-a trimis pe David Millar, fost ciclist profesionist de şosea, pentru a pedala pe drumul cu piatră cubică dintre Paris şi Roubaix, celebru pentru concursul care face parte din seria Clasicelor Primăverii.

Cauciucul vulcanizat de pe şa este modelat şi turnat peste bumbacul organic pentru a-şi menţine forma. Această parte este apoi conectată de cadrul din carbon prin intermediul unor şuruburi negre din aluminiu eloxat. Preţul este de 200 euro.

Specificaţii:

  • Lungime 275 mm
  • Lăţime 132 mm
  • Înălţime 55 mm
  • Greutate oficială 259 g
  • Railuri carbon 9mm diametru

Brooks Cambium C13 Carbon 02 Brooks Cambium C13 Carbon 01

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 2 =