Acum citesti
O nouă alarmă de bicicletă de la Stingray

Când vine vorba de protecția bicicletei aparent nicio metodă nu este suficientă împotriva furtului. Totuși dacă la antifurtul clasic adaugi și o alarmă atunci șansele ca bicicleta să dispară sunt minime.

Stingray vine din Anglia și este în acest moment disponibilă pe Kickstarter pentru precomandă la preț special. Este o alarmă mai deosebita pentru ca integrează și o lanternă utilă cu 300 lumeni, în afară de sirena puternică. Alarma se fixează de ghidon, pentru a fi folosită și lanterna.

După ce ai instalat și antifurtul, tot ce trebuie să faci este să detașezi lanterna, iar alarma este armată. Dacă cineva mișcă bicicleta, alarma cu o putere de 120 dB, va fi declanșată. Totuși alarma nu va porni la orice mișcare, spre exemplu cineva atinge accidental bicicleta. Carcasa alarmei este din aluminiu turnat pentru a fi solidă și rezistentă în fața unui atac. Fiecare Stingray se livrează împreuna cu o cheie specială pentru instalare.

Partea cea mai bună a acestei alarme este că odată instalată, nu mai trebuie să fie încărcată. Tot ce trebuie să faci este sa încarci lanterna, așa cum ai face-o în mod normal cu ajutorul unul cablu USB, iar lanterna la rândul ei va încărca alarma. Cu o singură încărcare alarma va funcționa mai mult de o lună.

Stingray este acum disponibilă pe Kickstarter la prețul promoțional de 50 £.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 + 5 =