O nouă alarmă de bicicletă de la Stingray

0

Când vine vorba de protecția bicicletei aparent nicio metodă nu este suficientă împotriva furtului. Totuși dacă la antifurtul clasic adaugi și o alarmă atunci șansele ca bicicleta să dispară sunt minime.

Stingray vine din Anglia și este în acest moment disponibilă pe Kickstarter pentru precomandă la preț special. Este o alarmă mai deosebita pentru ca integrează și o lanternă utilă cu 300 lumeni, în afară de sirena puternică. Alarma se fixează de ghidon, pentru a fi folosită și lanterna.

După ce ai instalat și antifurtul, tot ce trebuie să faci este să detașezi lanterna, iar alarma este armată. Dacă cineva mișcă bicicleta, alarma cu o putere de 120 dB, va fi declanșată. Totuși alarma nu va porni la orice mișcare, spre exemplu cineva atinge accidental bicicleta. Carcasa alarmei este din aluminiu turnat pentru a fi solidă și rezistentă în fața unui atac. Fiecare Stingray se livrează împreuna cu o cheie specială pentru instalare.

Partea cea mai bună a acestei alarme este că odată instalată, nu mai trebuie să fie încărcată. Tot ce trebuie să faci este sa încarci lanterna, așa cum ai face-o în mod normal cu ajutorul unul cablu USB, iar lanterna la rândul ei va încărca alarma. Cu o singură încărcare alarma va funcționa mai mult de o lună.

Stingray este acum disponibilă pe Kickstarter la prețul promoțional de 50 £.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentFulcrum oferă versiuni pe disc tubeless la toate roțile de șosea Racing
Articolul următorBikepacking la următorul nivel – Scoția
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ