Acum citesti
Prim contact – Evolio iSmart 360

Recent Evolio Romania a lansat un nou action cam destinat sporturilor outdoor de acțiune. iSmart 360 este capabila să filmeze 360 de grade în nu mai puțin de 8 moduri. Deși la prima vedere camera este mai mare decât modelele existente de la Evolio – iSmart Ultra, iSmart 4K și iSmart Pro, noua iSmart 360 este compactă iar greutatea este aproape identică cu cea a modelelor menționate, mai precis 130 grame cu tot cu carcasa subacvatică.

Camera vine în pachet cu mai puține accesorii decât celelalte modele de la Evolio. În schimb suportul pentru ghidon este diferit față de clasicele pe care le întâlnești și la alte camere de acțiune. Acesta este acum mult mai robust. După cum arată, nu va avea nicio problemă să susțină camera chiar și în timpul celor mai agresive concursuri de mtb.

iSmart 360 este echipată cu un acumulator de 1100 mAh. Încă nu am testat autonomia însă vom reveni cu detalii în recenzia propriuzisă. Este însă posibil să țină mai mult decât la celelalte camere de acțiune Evolio întrucât aceasta nu dispune de ecran LCD LTPS color care mănâncă destul de mult curent. Noua 360 are doar un ecran LCD foarte mic, monocrom, pe care sunt afișate informațiile de baza, precum modul în care ești, rezoluția la care filmezi, nivelul bateriei etc. De asemenea bateria este de același tip și dimensiuni ca cea folosită la celelalte camere Evolio. Așa că dacă mai aveai un alt model, vei putea folosi acum acumulatorii în paralel.

În mână camera se simte de calitate și nu ca o jucărie, iar carcasa transparentă de protecție pare a fi foarte robustă. După cum spuneam, aparent tot ansamblul camera + carcasa este mai mare decât la modelele anterioare de actioncam Evolio, însă greutatea este aceeași. În specificații carcasa subacvatică este dată a rezista la o adâncime de până la 30 metri. Așadar poți să faci scuba diving fără probleme.

Pentru puriști, filmarea poate fi considerată distorsionată întrucât camera dispune de obiectiv fisheye cu vedere 360 grade și filmare 30 fps. Fotografiile au o rezoluție maximă de 16 mp. Evolio iSmart 360 se conectează prin WiFi cu telefonul smart pe care în prealabil ai instalat aplicația dedicată luata gratuit din Google Play sau Apple App Store. Pe telefon poți vedea apoi ce anume filmezi și în ce mod de filmare ești, plus multe alte opțiuni. Vom reveni în curând cu o recenzie completă făcută pe bicicletă pe la competiții sau în turele recreaționale și probabil mai puțin pe sub apă.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × one =