Acum citesti
Prim contact – Polar M460

Acum un an de zile am testat ciclocomputerul Polar M450, iar specificațiile și modul de funcționare ne-au plăcut. Cel mai mult ne-a plăcut prețul care era mai mic în comparație cu alte computere concurente și cu specificații similare.

Acum Polar lansează o nouă versiune pe care o denumește M460. Dimensiunile fizice ale noului computer sunt identice cu versiunea anterioară, deosebirile fiind la aspect, avem acum o carcasă neagră cu o textură interesantă, iar butoanele sunt și ele mai proeminente și mai ușor de apăsat. Plus câteva specificații noi ce țin de soft.

Însă această parte de soft este mai interesantă, pentru că vitezometrul include acum Live Segments de la Strava. Această specificație îți permite să concurezi împotriva liderilor segmentelor respective, direct pe computer și direct când te afli pe traseu.

sursa dcrainmaker.com

O specificație încă rar folosită la noi, cea de powermeter, este acum îmbunătățită la noul M460. Au fost adăugate opțiunile pentru Training Peaks Normalized Power (NP), Intensity Factor (IF) și Training Stress Score (TSS).

Un alt aspect pe care nu îl aveam la 450, dar este acum prezenta pe noul M460, notificările smart venite de pe telefon. Deși la prima vedere specificația pare a fi un moft, considerăm că e foarte util ca pe traseu să vezi cine te sună sau îți trimite un mesaj pentru a vedea dacă e important și merită să te oprești pentru a vorbi.

O specificație căreia i-am simțit lipsa la M450 era înclinația rampei/pantei. La acel computer puteai vedea înclinația în grade sau procente doar dacă aveai instalat pe bicicletă și senzorul de viteză. La noul M460 gradientul este afișat direct din informațiile primite de la GPS. Așadar nu mai este nevoie de senzorul de viteză.

Noul Polar M460 va fi disponibil în România prin rețeaua de distribuție a importatorului Living Well, începând cu jumătatea lui 2017 la prețul estimat de 1.029 lei, TVA inclus, varianta cu centură de puls inclusă.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 + fourteen =