Acum citesti
Reflectorizantele FLECTR arată bine chiar și pe bicicletele pretențioase

Cunoaștem sentimentul, când am vrea să fim mai vizibili în trafic, ca să nu mai vorbim de respectatul legii, dar nu ne vine să punem ochi de pisică pe cursiera de carbon. Așa că nemții de la FLECTR au conceput o serie de autocolante reflectorizante care arată bine inclusiv pe cele mai scumpe și pretențioase biciclete sau jante din carbon.

Noul produs se numește FLECTR 360 CL. Este un autocolant pe care-l lipești pe jantă și care practic nu adaugă greutate bicicletei. În plus, producătorul spune că este primul reflectorizant de acest tip cu vizibilitate la 360 grade, folosind un design care acoperă ambele părți ale jantei. Inițial FLECTR era disponibil într-o singură variantă de culoare, iar acum, prin campania Kickstarter, producătorul adaugă alte 8 noi opțiuni, pentru a le asorta cu bicicleta și janta.

Campania Kickstarter se încheie pe 6 martie, iar livrările încep în aprilie. Prețurile sunt următoarele (la care se adaugă 5 euro livrarea în România):

  • 15 euro pentru 1 set;
  • 24 euro pentru set dublu;
  • 33 euro pentru set triplu;
  • 42 euro pentru patru seturi;
  • 79 euro pentru opt seturi.

Pentru modelul vechi FLECTR 360, producătorul a anunțat acum un kit OMNI, gândit să se potrivească pe orice jantă de pe piață. Modelul FLECTR original se vindea doar în dimensiuni predefinite. Tabelul de mai jos te ajută să alegi dimensiunea corectă.

Dimensiunea minimă a jantei pe care se pot instala autocolantele este de 24” cu un număr maxim de 32 spițe, deși e posibil să le poți instala și pe alte jante folosind kitul OMNI și o foarfecă.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × two =