Acum citesti
Runtimate lansează suportul magnetic U-Bike, pentru bicicletă și alergare

Suportul Runtimate U-Bike e interesant pentru că este util atât pe bicicletă cât și la alergare, dar și vine cu ceva în plus. La alegare mulți își prind telefonul de antebraț cu ajutorul unei benzi elastice. Însă fixat în acest mod, telefonul este greu accesibil dacă ai nevoie de el. U-Run simplifică acest lucru prin introducerea unui săculeț magnetic pentru telefon.

Pune telefonul în săculeț, închide-l și apoi atașează-l de banda magnetică de pe mână. Când ai nevoie de telefon tot ce trebuie să faci este să tragi de el, banderola magnetică rămânând atașată de mână.

Același sistem se poate instala însă și pe ghidonul bicicletei. Baza magnetică se atașează pe suport, iar săculețul magnetic se prinde acum pe ghidon, la fel cum s-ar atașa pe mână. Pentru a fi mai versatil, suportul include și montant compatibil GpPro pentru cameră, pentru a fixa un action-cam, o lanternă sau amândouă.

U-Bike nu este încă pe piață însă dacă te abonezi la newsletter-ul lor, poți primi reducerea de 70% odată ce produsul ajunge pe Kickstarter. Se acceptă maxim 150 precomenzi. Prețul promoțional este de 23,99$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − seven =