Acum citesti
Schimbă borseta textilă cu una din metal sau carbon

Cu siguranţă nu ducem lipsă de gentuţe pentru cadru sau şa fabricate din materiale textile sau moi, în general. Atunci când pleci într-o excursie, de obicei mai lungă, o astfel de borsetă este cât se poate de folositoare pentru a micşora numărul de obiecte pe care ar trebui să le cari în spate într-un rucsac.

Dar dacă doreşti o protecţie suplimentară pentru obiectele tale poţi opta acum pentru AK CODEPACK, o cutie din aluminiu sau carbon ce se poate instala în interiorul triunghiului faţă al bicicletei.

AK CODEPACK borseta cutie geanta bicicleta 1

Apoi pentru 25$ în plus noua cutie pentru cadru poate fi dotată şi cu cheie pentru a fi transformată într-un mini seif devenind astfel şi mai folositoare dacă o utilizezi în oraş sau într-o excursie care presupune vizitarea de muzee spre exemplu. Nu trebuie însă să te temi că nu se va potrivi pe cadrul tău, aşa cum o borsetă textilă se mulează pe ţevi, întrucât AK CODEPACK este personalizată pentru fiecare cadru în parte. Adâncimea cât şi dimensiunile cutiei sunt specificate de client, iar fabricantul le execută. Adâncimea minimă este în jur de 3,8 cm cea maximă fiind limitată de stilul tău de pedalat sau factorul Q (lăţimea angrenajului). Adâncimea cea mai cerută este în jur de 7,5 cm.

AK CODEPACK borseta cutie geanta bicicleta 3

Există două opţiuni de material pentru construcţia acestor cutii – aluminiu şi carbon la preţurile de 250$ respectiv 275$ la care se adaugă opţiunea de cheie pentru 25$ în plus aşa cum ziceam mai sus.

AK CODEPACK borseta cutie geanta bicicleta 2

Instalarea se face simplu în găurile existente pentru suportul bidonului de apă. Dacă acestea nu există sau nu sunt suficiente există opţiuni de coliere pentru a face această cutie să fie extrem de bine fixată.

[youtube id=”Op9OOueahhc” width=”600″ height=”350″]

Toate bune şi frumoase însă rămân două potenţiale probleme. Dacă cutia nu este plină putem doar să ne imaginăm ce gălăgie ar face un multitool care s-ar lovi de toţi pereţii pe un traseul offroad. Apoi în cazul unei căzături, mai uşor scapi fără julituri dacă în cadru ai instalată o borsetă normală, „moale” faţă de una metalică sau din carbon.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen + 9 =