Acum citesti
SKS lansează pompă şi aripi pentru bicicletele fat bike

Cu ceva vreme în urmă SKS a anunţat că va lansa o pompă specială pentru anvelopele bicicletelor fat bike. De ce trebuie să fie specială o astfel de pompă? Sunt două motive. Primul este volumul mare de aer pe care pompa trebuie să fie capabilă să-l introducă într-un timp cât mai scurt, altfel vei avea de pompat de sute de ori pentru a-ţi umfla anvelopa fat, iar al 2lea motiv este presiunea mică pe care trebuie să o introduci într-o astfel de anvelopă. Pentru a obţine amortizarea optimă la o anvelopă fat ai nevoie în general de o presiune de sub 1 BAR. Cum pompele obişnuite sar de la 0 direct la 1, o presiune corectă este mai greu de obţinut.

pompa SKS big wheel fat bike 01Noua SKS Big Wheel dispune de multe alte gradaţii între 0 şi 1 atmosferă. De fapt cu noua Big Wheel nu vei putea introduce decât maximum 1,6 atmosfere întrucât aceasta este capacitatea sa maximă. Cât priveşte volumul de aer, SKS Big Wheel dispune de cilindru cu diametru foarte mare, de 8 cm, care îţi va asigura o umflare rapidă. Preţul anunţat este de 71$.

Tot pentru bicicletele fat bike SKS a lansat şi o pereche de aripi speciale, late. Denumite SKS Fatboard noile aripi se instalează pe ţevile downtube, pentru faţă, şi seat tube pentru spate. Unghiul aripii din spate poate fi reglat. Setul are un preţ de 54,99$.

aripi sks Fatboard biciclete fat bike 01 aripi sks Fatboard biciclete fat bike 02

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 − 3 =