SKS lansează pompă şi aripi pentru bicicletele fat bike

0

Cu ceva vreme în urmă SKS a anunţat că va lansa o pompă specială pentru anvelopele bicicletelor fat bike. De ce trebuie să fie specială o astfel de pompă? Sunt două motive. Primul este volumul mare de aer pe care pompa trebuie să fie capabilă să-l introducă într-un timp cât mai scurt, altfel vei avea de pompat de sute de ori pentru a-ţi umfla anvelopa fat, iar al 2lea motiv este presiunea mică pe care trebuie să o introduci într-o astfel de anvelopă. Pentru a obţine amortizarea optimă la o anvelopă fat ai nevoie în general de o presiune de sub 1 BAR. Cum pompele obişnuite sar de la 0 direct la 1, o presiune corectă este mai greu de obţinut.

pompa SKS big wheel fat bike 01Noua SKS Big Wheel dispune de multe alte gradaţii între 0 şi 1 atmosferă. De fapt cu noua Big Wheel nu vei putea introduce decât maximum 1,6 atmosfere întrucât aceasta este capacitatea sa maximă. Cât priveşte volumul de aer, SKS Big Wheel dispune de cilindru cu diametru foarte mare, de 8 cm, care îţi va asigura o umflare rapidă. Preţul anunţat este de 71$.

Tot pentru bicicletele fat bike SKS a lansat şi o pereche de aripi speciale, late. Denumite SKS Fatboard noile aripi se instalează pe ţevile downtube, pentru faţă, şi seat tube pentru spate. Unghiul aripii din spate poate fi reglat. Setul are un preţ de 54,99$.

aripi sks Fatboard biciclete fat bike 01 aripi sks Fatboard biciclete fat bike 02

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSource Hydration reinventează borseta, de data asta cu apă
Articolul următorCircuit de 10 km de MTB pentru începători la Cheile Grădiştei-Fundata
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ