Specialized lansează noua cască Tactic III pentru trail

0

Specialized lansează noua cască Tactic III pentru trail și vine cu câteva îmbunătățiri față de modelul II. În primul rând este puțin mai ușoară, iar fantele frontale de aerisire sunt mai mari.

Pentru siguranța ciclistului construcția inmold a fost păstrată, la fel și partea din spate a căștii care acoperă o suprafață mai mare a capului. Mecanismul Tri-Fix de fixare a fost de asemenea păstrat, iar în spate găsim sistemul HairPort II special pentru fetele care își țin părul strâns în coadă.

Căptușeala completă și canalele interne păstrează o temperatură optimă la interior. Casca dispune de cozoroc detașabil și este disponibilă în șapte variante de culori și trei mărimi.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentChris Akrigg testează noua Mongoose Guide
Articolul următorHai cu bicicleta la munte în weekend-ul prelungit, 11-15 august!
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ