Suomy lansează noua cască Sfera

0

Suomy a lansat noua cască Sfera, descrisă a fi în același stil specific italienilor, inovativă și originală. Noua cască a fost gândită să fie folosită în principal la concursuri de ciclism șosea, în special iarna, însă mulțumită designului elegant pe care îl are casca poate fi folosită și la drumurile prin oraș. Sfera dispune de un cozoroc mic ce poate fi ușor instalat sau detașat.

casca suomy sfera 03

Suomy Sfera este o cască ce acoperă nevoile multor tipuri de cicliști, de la șosea la mtb și urban. Sfera dispune de mai multe fante de aerisire, iar două din ele pot fi folosite și pe post de suport al ochelarilor de ciclism când aceștia nu sunt folosiți.

Noua Sfera este disponibilă în mai multe opțiuni de culoare: Team, argintiu/negru și negru/roșu și dispune de tehnologia SMC (Suomy Minimum Contact System) ce creează un spațiu între cap și cască. Acest lucru nu oferă doar securitate ci și confort sporit. La confort se adaugă și ventilația care se face printr-o serie de canale aflate pe interiorul căștii.

Confortul este garantat de materialele hipoalergenice și antibacteriale folosite. Această căptușeală poate fi detașată pentru a fi spălată. La fel și chinga de fixare pe cap, și aceasta poate fi detașată pentru a fi spălată sau schimbată cu totul. Tehnologia folosită la fabricație este cunoscuta inmold la care se adaugă carcasa din policarbonat pentru rezistență sporită. Pentru a sta și mai bine pe cap și pentru a-ți oferi protecția optimă, Sfera dispune de reglaj biaxial în partea din spate, spre ceafă.

Noua Suomy Sfera este disponibilă pe piață din septembrie 2016 în mărimile M (XS-M) 54-58 cm circumferința capului sau L (L-XXL) 59-61 cm circumferința capului, la prețul recomandat de 119 euro. Greutatea anunțată este de 220 g pentru mărimea M și 240 g pentru L.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSibiu Guşteriţa MTB , o nouă provocare la sfârşitul sezonului competiţional
Articolul următorRulaj de duminică, pe Crucur
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ