Acum citesti
Suomy lansează noua cască Vision

Producătorul italian Suomy lansează o nouă cască de ciclism denumită Vision. Compania o descrie a fi multifuncțională însă după design aceasta arată a avea utilizarea principală pentru șosea.

Casca este aerodinamică și ușoară, cu o greutate anunțată de doar 220 grame. Ventilația se face și aceasta bine mulțumită celor 22 fante amplasate pe suprafața căștii. Căptușeala interioară este descrisă a fi confortabilă, hipoalergenică (mișcorează riscul de reacții alergice) și antibacteriană, construită fiind din materiale de calitate.

Accesoriul principal al noii Vision este vizorul. Practic, o pereche de ochelari de soare integrați în cască. Acest ecran de protecție poate fi scos complet, dacă nu dorești să-l folosești, sau poate fi instalat în poziția “parcat”, dacă dorești să-l folosești doar ocazional.

Vizorul dispune de un tratament special anti-zgâriere și anti-aburire, culoarea fumurie protejând ochii de soarele puternic. Partea și mai bună este faptul că această cască poate fi folosita împreună cu ochelari normali cu dioptrii de vedere ce pot fi purtați fără probleme pe dedesubtul vizorului.

Noua Suomy Vision are un preț anunțat de 139 euro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − 1 =