Tacx lansează noul Flux, un trainer Smart de tip direct drive

0

Tacx Flux este un trainer Smart interactiv ce se conectează cu toate aplicațiile tare preferate. Fiind dotat cu sistemele de conectivitate ANT+ FE-C și Bluetooth noul Flux se poate conecta și poate fi controlat cu orice dispozitiv.

T2900_Tacx_FLUX-Smart_main

Fiind o continuare a inovativului Neo lansat în 2015, Flux a fost creat să facă față cicliștilor din ziua de azi care pot produce 850 wați timp de 1 minut sau 450 wați pentru 20 minute. Însă Flux poate produce chiar și 1500 wați pentru a simula un sprint. Totul se simte extrem de lin mulțumită roții volante de 7 kg.

Noul Tacx Flux va fi disponibil pe piață din octombrie 2016, iar în România din octombrie-noiembrie prin importatorul oficial Sincron Performance. Prețul nu a fost încă anunțat.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentOdă dedicată bicicletei de munte!
Articolul următorCălătorie între Cer și Pământ anunță traseul pentru 2016
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ