Acum citesti
Transportă mai mult pe bicicletă cu genţile Rocket Pooch de la Curve Cycling

Dacă pleci într-o excursie lungă şi ai atât de multe bagaje încât nu ştii pe unde să le mai pui pe bicicletă, vei fi bucuros să afli că mai există un loc în care poţi pune bagajele pe bicicletă şi la care nu se gândise încă nimeni.

Astfel, pe lângă cuburii ce pot fi instalaţi la ghidon şi tija de şa, există acum şi genţile Rocket Pooch de la Curve Cycling ce pot fi fixate pe furcă, dar şi la roata spate a bicicletei, pe ax. Rocket Pooch sunt fabricaţi în Australia.

Genţile sunt impermeabile, dar au şi compartimente fără protecţie la apă, şi au o capacitate de 4L fiind capabile să transporte 3 kg fiecare. Aşadar dacă ai patru, vei adăuga încă 12 kg de bagaje pe bicicletă.

Genţile Rocket Pooch sunt compartimentate la interior pentru a-ţi organiza cât mai bine lucrurile. Există inclusiv un buzunar secret pentru lucrurile de valoare, cum ar fi paşaportul, banii etc.

Rocket Poock sunt construite din Cordura 100D / 400D şi se fixează pe bicicletă prin intermediul unui cadru din titan, deci foarte uşor, denumit Rocket Cage.

Preţul este de 229 dolari australieni, iar producătorul oferă şi garanţie de 2 ani pentru defecte de fabricaţie. Pentru România se mai adaugă 12,50 dolari livrarea.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − two =