Transportă mai mult pe bicicletă cu genţile Rocket Pooch de la Curve Cycling

0

Dacă pleci într-o excursie lungă şi ai atât de multe bagaje încât nu ştii pe unde să le mai pui pe bicicletă, vei fi bucuros să afli că mai există un loc în care poţi pune bagajele pe bicicletă şi la care nu se gândise încă nimeni.

Astfel, pe lângă cuburii ce pot fi instalaţi la ghidon şi tija de şa, există acum şi genţile Rocket Pooch de la Curve Cycling ce pot fi fixate pe furcă, dar şi la roata spate a bicicletei, pe ax. Rocket Pooch sunt fabricaţi în Australia.

Genţile sunt impermeabile, dar au şi compartimente fără protecţie la apă, şi au o capacitate de 4L fiind capabile să transporte 3 kg fiecare. Aşadar dacă ai patru, vei adăuga încă 12 kg de bagaje pe bicicletă.

Genţile Rocket Pooch sunt compartimentate la interior pentru a-ţi organiza cât mai bine lucrurile. Există inclusiv un buzunar secret pentru lucrurile de valoare, cum ar fi paşaportul, banii etc.

Rocket Poock sunt construite din Cordura 100D / 400D şi se fixează pe bicicletă prin intermediul unui cadru din titan, deci foarte uşor, denumit Rocket Cage.

Preţul este de 229 dolari australieni, iar producătorul oferă şi garanţie de 2 ani pentru defecte de fabricaţie. Pentru România se mai adaugă 12,50 dolari livrarea.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCoborâre Mălăiești – Glăjărie
Articolul următorPeste 50 de biciclete au fost furate în Polonia! Se oferă recompensă
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ