WAYV Smart îți semnalizează prezența în trafic din toate direcțiile

0

În încercarea de a face bicicliștii mai vizibili pe stradă tot mai multe companii lansează produse al căror scop este până la urmă să salveze vieți.

WAYV Smart este ultimul de acest tip și este alcătuit dintr-un ham, telecomandă, aplicație pentru telefon și dispzitiv instalat pe cască.

Sistemul WAYV include LED-uri de semnalizare care sunt actionațe wireless, de la telecomanda instalată pe ghidon. O simplă mișcare a manetei în sus sau jos va acționa semnalizarea, foarte similar cu sistemul întâlnit la mașini. Luminile martor de pe telecomandă confirmă faptul că semnalizarea funcționează.

Folosind aplicația instalată pe telefon poți controla modul cum LED-urile semnalizează, intensitatea luminoasă și durata bateriei. Întreg sistemul este rezistent la ploaie și se încarcă prin USB.

Dispozitivul care se fixează pe cască este gândit să se poată instala pe majoritatea căștilor de bicicletă. Dispune de aceleași indicatoare roșii și galbene pe care le vedem și pe vestă/ham. Semnalizatoarele le regăsim nu doar în spate ci și în față pe bretele. Astfel, te văd mai bine și șoferii care vin din față, nu doar cei din spate.

Vesta poate fi purtată așa cum este sau poate fi prinsă peste un rucsac sau geantă de curier. În partea din față bretelele sunt în forma literei X pentru a se potrivi atât pe pieptul bărbaților cât și pe pieptul femeilor.

Prețul anunțat este de 91$ și poate fi momentan precomandat doar de pe Kickstarter.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSour Bad Granny 2019: oțelul la putere!
Articolul următorTrans Ecuador – bikepacking extrem
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ