WTC Mini Roll-Top Bag oferă mai mult spațiu de transport pe bicicletă

0

Nu sunt rare situațiile când avem de luat cu noi pe bicicletă diferite obiecte, de la scule la haine sau mâncare și nu vrem totuși să avem un rucsac în spate, mai ales atunci când mergem la mtb-enduro, când un rucsac purtat în spate poate fi incomod pentru unii. De asemenea, sunt biciclete pe care nu poți instala mare lucru. Spre exemplu pe unele mtb-uri de enduro nu poți fixa nici măcar un bidon de apă.

Pentru a rezolva astfel de situații Wolf Tooth Components a creeat gentuța WTC Mini Roll-Top care poate fi instalată oriunde pe cadru. Este utilă și pentru că păstrează curate obiectele transportate la interior.

WTC Mini Roll-Top este versiunea mică a gentuței WTC Roll-Top și are un volum de doar 0,6 litri în loc de 1 litru. Asta înseamnă că în Mini intră mai puține obiecte, dar fiind mai mică, se va potrivi mai bine pe unele cadre mai complicate.

Gentuța poate fi instalată oriunde pe cadru folosind benzile aderente cu silicon, incluse fie poate fi instalată în locul unui bidon de apă folosind adaptorul Wolf Tooth Components B-RAD cumpărat separat.

Faptul că gentuța se rulează înseamnă că îi poți ajusta dimensiunea în funcție de câte lucruri pui în ea. Este construită din material nylon 420D ripstop căptușit cu PVC, deci complet impermeabilă. Prețul este de 34,95$ la care se adaugă 9,95 $ pentru livrare în România.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedent(P) Bryton AERO 60T – un computer mic, util și… aerodinamic
Articolul următorWoho Shovelfender este o aripă-lopată-cui de cort de 26 g
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ