Acum citesti
Zeitbike Rayo este un nou stop smart pentru biciclete

Stopul Zeitbike Rayo pentru biciclete, s-a născut în Coreea de Sud și pretinde că îmbunătățește siguranța cicliștilor, folosind senzorii integrați și posibilitatea de comunicare. Stopul este echipat cu un senzor de inerție care monitorizează mișcările bicicletei și activează lumina de frânare în momentul în care decelerezi, anunțând astfel alți cicliști din spate, sau mașinile, că micșorezi viteza.

Stopul folosește și un sistem nou de lentile denumit Total Internal Reflection (TIR). Acesta direcționează și concentrează lumina emisa de cele trei LED-uri ale stopului. Zeitbike spune că sistemul TIR mărește vizibilitatea ciclistului atât din laterale cât și din spate.

Stopul poate fi configurat să “clipească” așa cum îți dorești tu, dar oferă și modul de avertizare în caz de furt. Rayo va trimite spre telefonul tău o notificare atunci când bicicleta este mișcată fără acordul tau. Această specificație este obținută prin comunicarea Bluetooth dintre telefon și stop și prin aplicația Rayo, însă este limitată de raza de acțiune BT.

Stopul este rezistent la apă și se încarcă prin USB. Prețul anunțat este de 69,99$. Pentru livrare în România din păcate prețul se mărește considerabil, taxa poștală fiind de 75,74$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 + twenty =