Zeitbike Rayo este un nou stop smart pentru biciclete

0

Stopul Zeitbike Rayo pentru biciclete, s-a născut în Coreea de Sud și pretinde că îmbunătățește siguranța cicliștilor, folosind senzorii integrați și posibilitatea de comunicare. Stopul este echipat cu un senzor de inerție care monitorizează mișcările bicicletei și activează lumina de frânare în momentul în care decelerezi, anunțând astfel alți cicliști din spate, sau mașinile, că micșorezi viteza.

Stopul folosește și un sistem nou de lentile denumit Total Internal Reflection (TIR). Acesta direcționează și concentrează lumina emisa de cele trei LED-uri ale stopului. Zeitbike spune că sistemul TIR mărește vizibilitatea ciclistului atât din laterale cât și din spate.

Stopul poate fi configurat să “clipească” așa cum îți dorești tu, dar oferă și modul de avertizare în caz de furt. Rayo va trimite spre telefonul tău o notificare atunci când bicicleta este mișcată fără acordul tau. Această specificație este obținută prin comunicarea Bluetooth dintre telefon și stop și prin aplicația Rayo, însă este limitată de raza de acțiune BT.

Stopul este rezistent la apă și se încarcă prin USB. Prețul anunțat este de 69,99$. Pentru livrare în România din păcate prețul se mărește considerabil, taxa poștală fiind de 75,74$.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentUnno Aora – cel mai ușor cadru de MTB 29 de serie, sub 800 g
Articolul următorRezultatele sezonului 2018 – Dinamo-BikeXpert Racing Team
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ