Acum citesti
Acum le avem și pe acestea: saltele pentru cicliști de la SqLab

Probabil că ai auzit de SqLab în repetate rânduri. Se ocupă cu produse ergonomice pentru cicliști, iar după toate produsele testate până în prezent, am ajuns la o singură concluzie: oamenii de acolo chiar își dau strădania ca fiecare tură pe munte să fie una cât mai confortabilă. De data aceasta producătorul german dorește să se autodepășească și anunță lansarea unei saltele dedicată special cicliștilor, un produs la care aparent, nu s-a mai gândit nimeni până acum.

Saltaeaua Q [kju:] va fi construită din 7 straturi și 3 durități diferite: soft, medium și hard, astfel încât să existe câte un setup individual pentru fiecare persoană în parte. Cu o experiență de 15 ani în produse ergonomice pentru cicliști, cei de la SQLab au ajuns la concluzia că un antrenament sau o tură poate fi numită pe deplin reușită doar cu un somn odihnitor, iar cei care se antrenează foarte des probabil cunosc deja acest aspect.

Salteaua va fi disponibilă în mai multe lățimi: 80, 90, 100, 140, 160 sau 180cm și o lungime standard de 200 de cm. Pentru lățimile de 160 cm și 180 cm ambele părți de dormit pot fi configurate diferit. Scopul saltelei este să țină coloana în poziție dreaptă atunci când dormi, dar și umerii, șoldul cât și genunchii, așa cum se poate bine observa în fotografia de mai jos.

Prețul de bază, pentru dimensiunea 80x200cm este de 900 de euro, iar prețul pentru dimensiunea de 160x200cm, este de 1.700 de euro. Cea mai scumpă versiune este de 2x2m, oferită pentru 1.990 euro.

via SqLab

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five − two =