Acum citesti
Angrenaje noi de la Campagnolo

Firma italiană și-a extins variantele de angrenaje ce pot fi găsite în cadrul gamelor lor. Așadar, începând de astăzi, și-au făcut apariția modelul compact și cu trei plăci.

Noile plăci EVO de 52, respectiv 36 de dinți, vor fi compatibile cu angrenajele seturilor de 11 viteze Super Record, Record, Chorus și Athena Carbon, pentru toate dimensiunile brațelor pedaliere (165, 170, 172,5 și 175 de milimetri). Totodată, cele două foi pot fi montate și pe brațele seturilor electronice a celor de la Campagnolo. Echipate cu plăcile compacte, cele 4 angrenaje compatibile vor cântări, precum în ordinea de mai sus, 607 grame, 650 grame, 690 grame și 663 de grame.

Dacă până la începutul anilor 2000 au existat în gama italienilor și angrenaje triple, dar au dispărut din pricina faptului că cele duble ofereau aceleași rapoarte în combinație cu caseta de pinioane, acestea au revenit în scenă. Reprezentanții Campagnolo susțin că cererea pentru acest tip de piese este mare, așa că au acționat în cauză. Astfel, seturile Athena, Centaur și Veloce vor beneficia de trei plăci, numărând 52, 39 și 30 de dinți. Mai impresionant este faptul că și caseta de pinioane a acestei variante a seturilor anterior mențioante a suferit modificări. Vor fi disponibile casete de 10 pinioane pentru Veloce și Centaur, de mărimea 12-27 și 12-30. Pentru aceste pinioane vor fi necesare schimbătoare cu patină medie și lungă.

În același timp, pentru a menține greutatea în limite acceptabile, Campagnolo a fabricat aceste angrenaje triple cu brațele goale pe dinăuntru, din aliaj de aluminiu.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 1 =