Acum citesti
Antifurt pentru bicicletă de la Master Lock acționat cu smartphone-ul

Master Lock lansează un nou antifurt pentru anul viitor, iar acesta nu va mai folosi cheia clasică și nici combinația de cifre pentru a fi deschis sau închis. Producătorul a simplificat un pic treburile și l-a adaptat pentru secolul 21, perioadă în care multe din activități se bazează pe smartphone. De aceea, noul antifurt va putea fi acționat direct din telefonul tău.

DSCF4959Partea interesantă însă abia acum urmează: cu ajutorul unei aplicații (Master Lock Vault eLocks), poți da acces oricărei persoane dorești. Și poți controla orele în care poate fi deschis antifurtul sau pentru cât timp. De asemenea, această aplicație te va informa cine și când a utilizat antifurtul sau dacă ai existat tentative neautorizate de a-l deschide. Aplicația utilizează standarde de criptare și securitate pentru a preveni orice fel de tentativă de furt de date.

DSCF4958

Dacă se întâmplă să rămâi fără baterie la smartphone, ai la dispoziție o variantă de urgență printr-o combinație manuală, însă producătorul nu oferă mai multe informații în acest sens. Dacă bateria din antifurt este descărcată atunci poți conecta o nouă baterie în compartimentul de siguranță pentru a-l deschide și a înlocui bateria.

În ceea ce privește securitatea antifurtului acesta este construit dintr-un oțel extrem de dur. Închiderea dublă crește siguranța antifurtului, iar învelișul termoplastic îl face rezistent împotriva intemperiilor. Prețul recomandat este de 110 euro.

Importator Master Lock în România: Biciclop.

Alte produse prezentate la Eurobike, pot fi admirate în galeria de mai jos:

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven − six =