Anvelope colorate de la Duro : Fixie Pops

3

Dupa ce in urma cu aproximativ jumatate de an am vazut si ne-am minunat la aparitia pe piata a mansoanelor de ghidon colorate si parfumate cu diverse arome de fructe, iata ca a sosit randul celor de la Duro sa lanseze pe piata un produs cu tenta haioasa, dar fara arome.

Daca layout-ul prezentarii noilor anvelope pare pentru copii, produsul trebuie sa fie luat in seama pe cat de serios posibil. Prezentarea noilor anvelope ne spune cate ceva despre calitatea si durabilitatea excelenta a acestora : sunt dedicate in special bicicletelor “fixie”, acele city bike-uri care beneficiaza doar de o foaie si un pinion si beneficiaza de un compund creat special pentru acest model, care asigura o durata de viata lunga in orice fel de conditii de exploatare.

Programate pentru luna mai a acestui an, acestea vor fi disponibile in dimensiunea 700 x 24, urmand ca ulterior sa fie lansat si un model in dimensiunea 700 x 32. Culorile dintre care poti alege sunt : alb (Vanilla Rage), maro (Billy Brown), rosu (Red Dragon), portocaliu (Orange Screamcicle), galben (Cabby), verde (Lime-o-Rita), albastru (Fuzzbuster),  mov (Purple) si roz (TrobleBubble). Fiecare cu un branding diferit, ceea ce reprezinta o abordare noua in materie de anvelope.

Greutatea este buna, atingand valoarea de 230 de grame. Anvelopele Duro Fixie Pops urmeaza sa fie prezentate pentru prima data publicului, la Targul de biciclete de le Taipei.

via | durobike.com

3 COMENTARII

  1. Ei, n-o lua chiar asa 🙂 Sunt foarte multi fashion victims a caror imagine este completata de bicicleta. Si cum sa fie bicicleta daca nu “altfel”. Iar aceste anvelope contribuie din plin la imaginea unui fashion city biker. Suntem de parere ca o sa se vanda, chiar foarte bine.

  2. De vandut,s-or vinde; cu riscul de a exagera, pot sa spun ca si cdurile cu manele se vand bine! Asta nu demonstreaza nimic, decat afaceristic vorbind.

LĂSAȚI UN MESAJ