Acum citesti
Anvelope noi pentru gravel și MTB de la WTB

Pentru bicicletele gravel WTB a pregătit în 2016 modelul Exposure în versiunea 32c, o anvelopă cu profil mixt pentru asfalt și teren mixt. Diferența față de deja existentele modele 30c și 34c nu e doar de dimensiune ci și de dimensiunea și adâncimea crampoanelor. Zona centrală e de tip slick iar profilul devine din ce în ce mai cramponat spre margine.

Crampoanele nu sunt suficient de mari să opună rezistență pe asfalt dar ar trebui să ofere suficientă aderență pentru offroad ușor.

În imaginea de mai sus se poate vedea cum seria Exposure devine din ce în ce mai agresivă cu creșterea balonajului. WTB Exposurea 32 Road TCS este construit pe carcasa WTB Supple Casing, folosește compusul Distance+ și este tubeless ready. Greutatea anunțată va fi în jur de 360 g iar prețul va fi de 79.99 USD.

Pentru cei ce doresc o anvelopă de MTB mai rezistentă WTB a pregătit și versiunea Ranger 2.25 TCS Tough, cu 150 g mai grea decât modelul Light, adică cu o greutate de 900-950 g pentru 29 și 850-900 g pentru 27.5. Acest model va completa gama Ranger în luna mai, alături de deja existentele Light și Fast Rolling.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații și imagini de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 4 =