Acum citesti
Ataș pentru bicicletă, care se poate transforma în sanie

Idei din ce în ce mai trăznite în industrie, iar cea de față, adusă la viață de către nordici, nu face nicio excepție. Au construit un ataș pentru bicicletă, care arată chiar grozav și care poate fi utilizat chiar și pe post de sanie în sezonul rece, atunci când se presupune că bicicleta se odihnește în garaj.

Sidebike-red

Concepută și produsă în Danemarca de către Eva Lindmark și Torben Skov Anderson, aceasta este disponibilă în două versiuni: una din carbon, mult mai ușoară dar și mai scumpă și una din fibră de sticlă, care probabil va fi cea mai vândută. Compatibilitatea este mare, căci vei achiziționa prinderile necesare în funcție de modelul bicicletei, iar prinderea se face foarte rapid conform producătorului.

În ataș încap doi copii mici, unul în spatele celuilalt sau un copil mai mare. De asemenea, pentru propria-ți distracție, poți încerca să te vâri și tu înăuntru pentru o cursă de neuitat pe un traseu de coborâre. Eu unul aș face-o, cu mențiunea că trebuie să am încredere în cel ce se va autointitula pilot.

Sidebike-cornering

Este dotată cu o roată de 20 de inch și poate căra o greutate de maxim 45 de kg. Este disponibilă în mai multe culori, iar prețul pentru modelul din fibră de sticlă este de 1.538$, pe când cel din carbon, 2.124$. Iar dacă ți se pare prea scump, îți poți construi chiar tu unul, pentru plimbări de vară de neuitat. Până la urmă, nici un concurs pentru bicicletele cu ataș parcă nu sună atât de rău, sau?

via Scandinavian Side Bike

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 + seventeen =