Acum citesti
Aventură și provocare la mișcare în natură, la ZIUA B, ediția 2018

Aflat la cea de-a 6-a ediție, evenimentul oferă oportunitea de a vă bucura din nou de mișcare în pădure, de aer curat și de a colecționa noi amintiri alături de familie și prieteni. Pe 5 mai 2018, pe malul lacului Cernica, ZIUA B dă startul concursurilor de ciclism MTB din calendarul sistemului Riders Club, destinat sportivilor amatori.

Foto: Riders Club

Fie că v-ați testat deja abilitățile de rideri în cursele din anii trecuți, pe teren plat, deal sau munte, fie că sunteți abia initiati in acest sport superb, fie că vă declarați iubitori de viteză sau pasionați de plimbare în natură, evenimentul ZIUA B este locul perfect pentru a explora toate aceste posibilități. De la atmosfera veselă și distractivă din zona de Start/ Finish, până la cursele variate pe trasee pitorești în inima naturii, fiecare moment al zilei vă va încânta și veți avea o experiență de poveste alături de oameni cu spirit frumos.

Așadar, pe 5 mai, vă invităm să explorați două trasee, desenate pe malurile lacului Cernica și croite prin mijlocul pădurii Cernica-Pantelimon, pregătite special pentru voi de echipa MPG și multiplul campion național Răzvan Jugănaru. Pentru cicliștii începători și pentru copii, începând de la vârsta de 5 ani, este creată tura scurtă de 19 kilometri, accesibilă și usor de parcurs, astfel încât oricine să poată beneficia de o plimbare de neuitat în natură.

Participanții cu ceva mai multă experiență vor putea aborda cursa lungă, pe traseul Standard, de 38 de kilometri, care va oferi ocazia numai bună de a goni pe cărările întortocheate ale pădurii și de a admira culorile vii ale primăverii. Înscrierile sunt deschise și se fac online pe pagina evenimentului de pe www.ridersclub.ro, iar până pe 21 martie beneficiați de prețul minim de înregistrare de 85 de lei de persoană. Pentru copii este valabil tariful unic de 45 de lei pe toată durata înscrierilor. Pe cele două trasee se vor desfășura nu mai puțin de 41 de curse în total.

Startul se va da dintr-o zonă deosebit de atractivă, in imediata vecinătate a Extreme Park Cernica, unde veți avea la dispoziție numeroase facilități: parcare, restaurante, dar și posibilitatea de a traversa lacul Cernica pe tiroliană, toate acestea oferind atât sportivilor cât și susținătorilor lor oportunitatea de a se bucura de o zi de primăvară în aer liber. În cadrul evenimentului este asigurată o zonă de relaxare în care participanții și susținătorii lor vor avea acces la terasă, catering și puncte de alimentare și hidratare. Nevoile concurenților vor fi acoperite de multiplele facilități disponibile în zona de Start, printre care se numără asistența medicală, garderoba, vestiarul și asistența mecanică pentru biciclete, oferită de AmBike – Ambulanța de Biciclete.

Pe lângă aventurile de pe traseu, participanții vor avea numeroase beneficii pregătite de Riders Club împreună cu sponsorii și partenerii evenimentului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen + nine =