Acum citesti
Baum Cycles Corretto

Cand spui Baum Cycles spui premium, spui biciclete hand made si spui calitate in cea mai pura forma a sa. La aceste vorbe subscrie si modelul Corretto, o cursiera cu un cadru realizat din titan care poate fi adaptata „custom” cerintelor fiecarui ciclist in parte.


Modelul Corretto este foarte usor cantarind doar 1.080 de grame in dimensiunea medie, iar conform declaratiilor producatorului poate fi folosita ani la randul in conditii grele de exploatare. Geometria cadrului poate fi calculata si apoi realizata in functie de inaltimea si cerintele ciclistului.


Furca este furnizata de 3T, modelul Funda Team iar cuvetele provin de la Chris King. Doritorii pot opta pentru componente de carbon la nivelul jantelor sau tijelor de sa sau de ghidon. Personalizarea include si o vopsea customizata iar apogeul este atins de marcarea numelui tau pe cadrul bicicletei (pentru cei care se lasa impresionati de o asemenea facilitate).


Pretul difera foarte mult in functie de gradul de personalizare dar si de componentele pe care ciclistul le alege pentru echiparea cursierei. Baum Cycles ofera mai multe modele, le poti vedea pe site-ul oficial la adresa baumcycles.com.


via | Baum Cycles


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 − 9 =