Acum citesti
Bicicleta de oras Alchemy de la Sexy Bicycles

Iti doresti o bicicleta de oras care inevitabil va capta toate privirile de pe strada? Inseamna ca modelul Alchemy al celor de la Sexy Bikes ar trebui sa fie alegerea perfecta. Si de ce anume? Pentru ca in primul rand, vopseaua acesteia de un verde aproape fosforescent, pune la grele incercari retina oricarei persoane pe langa care vei trece cu bicicleta. In al doilea rand, forma bicicletei va avea un alt cuvant de spus, sau mai degraba o completare pentru argumentele vizuale care creeaza primul impact : cadrul beneficiaza de o teava a seii suficient de groasa si de foarte putine spite oferite tot in culoarea verde.

Aceasta formula functioneaza perfect pentru un model „eye-catching” iar constructia bicicletei iti ofera imediat indicii despre faptul ca locul acesteia de joaca este doar orasul, drumurile drepte si cat se poate de asfaltate.

Din echiparea bicicletei Sexy Bicycles Alchemy amintim : cadru realizat din aluminiu 6061 cu o greutate redusa, furca realizata intergral din carbon, tija de ghidon cu o inclinatie de plus minus 6 grade, jante Alex Rims R600, spite verzi Pillar 1423 si butuc spate Sram i-Motion cu 9 viteze integrate.

De oprirea bicicletei la timp se ocupa franele Tektro R 570 cu manetele Tektro XL750, iar anvelopele sunt furnizate de Maxxis, modelul Re-Fuse.

Cel mai important lucru legat de aceasta bicicleta se refera la faptul ca este o serie limitata. Daca doresti s-o achitionezi (la un pret relativ avantajos de 990 de euro), va trebui sa platesti un avans ca apoi la livrare s-o achiti integral. Productia bicicletei incepe pe 30 Martie 2010.

via | sexybicycles

Vezi Comentariu (1)
  • Rezultatul obtinerii a Sexy Bicycles este destinat sa produca o reducere neta a productiei de carbon…..asa ca furca anterioara a cadrului nu este din carbon.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven + fourteen =