Acum citesti
Bicicletă funcțională din lemn Gunneweg


Jan Gunneweg este un designer din Olanda care reușește să surprindă publicul nu doar prin lucrările sale ci și prin meticulozitatea sau prin calitatea finisajelor pe care le poți remarca la produsele finite.



Noua sa lucrare este o a 3a bicicletă realizată din lemn, perfect funcțională și oricând gata de a fi achiziționată. Cadrul, jantele sau mânerele sunt realizate din lemn de nuc, protejat de 5 straturi de lac. Aripile au fost construite din lemn laminat.


Greutatea bicicletei single speed este de aproximativ 11 kg, iar Jan a delcarat că procesul de construcție a durat aproximativ 200 de ore.


via Jan Gunneweg


Vezi Comentarii (6)
  • Fi serios!
    Am ramas pur si simplu surprins/uimit cand am vazut aceasta bicicleta.
    Arata foarte ok, mi-ar placea sa ma dau si eu cu o asemenea bicicleta.

  • Pai daca e roman e si normal sa nu se scrie NIMIC despre ce a facut el; trecere au ceilalti de peste mari si tari, care nu fac mare lucru….dar care ies’n fata, vrei, nu vrei (asta e regula)

  • Proasta publicitate a artistilor si inventatorilor din tara noastra se datoreazi si faptului ca marea majoriatea prefera sa o vada pe Oana Zavoranu si multe alte personaje false si lipsite de importanta ale tarii noastre. Nu se face rating cu o bicicleta din lemn ci cu „vedetele si politicienii” nostri de LUX.

  • Foarte corectă remarca vis a vis de ce place și ce caută – tot românu – calitate proastă, pentru ca tot el să comenteze după aceea. Eu sunt susținător al bicicletelor realizate din lemn. Au multe calități. Nu uitați că pentru gama de lux a autovehicolelor, se alege finisajul interior placat cu lemn de esențe nobile.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 4 =