Acum citesti
Bicicleta Honda editie Eddy Merckx

bicicleta_honda_trekkingIata ca si Honda s-a decis sa paseasca in clubul producatorilor auto care au in oferta de accesorii si biciclete. Si au venit pe piata cu un model pentru Trekking, o editie speciala ce poarta numele faimosului ciclist Eddy Merckx. Seria limitata la doar 750 de exemplare a fost dezvoltata de Honda impreuna cu Merckx. Bicicleta este oferita cu un cadru inalt pentru domni sau cu un cadru jos pentru doamne, ambele versiuni in culoarea alba, completata de logo-ul rosu Honda.

Cadrul este realizat din aluminiu, anvelopele Continental Tour Ride 40-622 se descurca bine pentru o bicicleta de trekking, beneficiaza de lumini montate atat in fata cat si in spate, o furca telescopica despre care nu ni se dau prea multe detalii, dinam, schimbator shimano Deore, portbagaj, frane Shimano Deore V-Brake si o sa super confortabila Selle Royal Frecchia 5007 HRC.

Doritorii ar trebui sa se grabeasca pentru ca asa cum mentionam si mai sus, lotul de 750 de biciclete probabil ca se va epuiza rapid. Din punct de vedere al pretului, putem afirma ca Honda este printre putinii producatori care ofera biciclete la un pret corect : 1050 de euro corespund in mare parte dotarilor mentionate mai sus, desi nu constituie o oferta imbatabila nici pe departe. Totusi n-ai ocazia in fiecare zi sa te plimbi cu o bicicleta Honda. Asta evident, daca n-o s-o achizitionezi chiar pe aceasta.

via | Honda

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − sixteen =