Acum citesti
Bicicleta urbana Torker Graduate 2010

torker_graduate_2010Piata de biciclete urbane in 2010 este mai bogata ca oricand. Demersuri in acest sens face si producatorul american Torker care a prezentat modelul urban Graduate 2010. Lansata sub conceptul de „clean bike”, aceasta beneficiaza de frane ascunse in ambii butuci si de un schimbator de viteze mascat in butucul de spate. Acesta ofera posibilitatea biciclistului de a alege intre 5 viteze in functie de stilul de mers, iar maneta de schimbator, ergonomica, provine de la Sturmey, modelul Archer Twist Grip.

Twist Grip se refera la un sistem de schimbare a vitezelor montat pe ghidon, intre manson si maneta de frana spate. Sistemul este asemanator cu grip shift-ul clasic si presupune o maneta rotativa, care schimba vitezele in butuc prin actionarea cu rotire a acesteia in fata sau in spate. Sistemul de schimbat viteze, montat in vecinatatea urechii dreapta spate a cadrului este asemanator cu solutia oferita de producatorul japonez Shimano, modelul Nexave.

Bicicleta vine in standard echipata cu aparatori de noroi, astfel incat sa poata fi folosita fara griji si pe ploaie. Cadrul beneficiaza de doua prinderi pentru suporti, de care poti profita ca sa-ti prinzi fie o pompa pentru umflat rotile fie un suport pentru bautura.

Manetele de frana sunt Avid Speed Dial iar anvelopele Tioga Gritty Slicker cu dimensiunea 700 x 32. Torker Graduate 2010 este o adevarata bicicleta urbana de lifestyle, echipata suficient de bine pentru oras si care beneficiaza de un look atragator. Pretul se invarte in jurul sumei de 300 de $, asadar prezinta un avantaj superior si prin prisma costurilor scazute de achizitie dar si de intretinere.

Mai multe detalii obtii pe torkerusa.com.

via | Torker USA

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

8 − 7 =