Acum citesti
Biciclete Cannondale 2012

noutati_eurobike


Pentru a-și completa imaginea de producător premium, Cannondale a lansat pe piața bicicletelor de munte două noi produse: Jekyll și Claymore. De asemenea și noul Scalpel a fost prezentat în cadrul EuroBike, atât în versiune cu roți de 26 de inci cât și în versiunea 29er.



Jekyll a fost prezentat în urmă cu aproximativ un an, dar din 2012 va intra pe mai multe piețe din Europa. Acesta va fi oferit atât în versiune cu cadru din carbon cât și un versiune cu cadru din aluminiu, cu un preț mai scăzut. Este o bicicletă pentru All Mountain cu o cursa de amortizare ce poate fi reglată pentru o plajă de 150 de mm sau pentru 90 de mm. De asemenea și geometria cadrului poate fi setată de utilizator prin modificarea setărilor amortizorului spate Fox Dyad. Prețul pentru modelul de top, cu cadru din carbon, se apropie amenințător de bariera de 6.000 de euro.


Deși la o privire superficială ai putea spune că noul Claymore seamănă cu modelul Jekyll acestea sunt în fond foarte diferite. Cannondale Claymore este dedicat probelor de enduro și vine dotat cu o cursă de amortizare de 180 de mm atât pentru furcă cât și pentru amortizorul spate. La fel ca Jekyll, utilizator va putea regla cursa furcii sau a amortizorului, acesta putând fi redusă până la 110 mm. Modelul de top va fi oferit pentru 5.490 de euro și va beneficia de un cadru din aluminiu.


Cannondale Scalpel va marca în segmentul premium al bicicletelor 29er. Este un full suspension cu cadru din carbon, cu o cursă de 100 de mm atât pentru partea anterioară cât și pentru cea posterioară și este gândit pentru cursele de Cross Country și Maraton. Prețul modelului de top va fi de 4.900 de euro, pe când versiunea entry-level, cu cadru din aluminiu, va putea fi achiziționată pentru aproximativ 1.600 de euro.


Un model mai puțin cunoscut este Cannondale Hoolingan, prin care cei de la Cannondale vor să concureze producătorii de biciclete urbane. Deși nu este vorba de o pliabilă, noul Hooligan se vrea a fi o bicicletă complet ieșită din peisaj, cu o echipare bună printre care regăsim chiar și o furcă asemănătoare cu Lefty (furca cu un singur braț de la Cannondale). Noul Hooligan nu va beneficia de suspensii și va fi disponibil în două versiuni de echipare.



Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − seven =