Acum citesti
Biciclete Cube 2011 la Eurobike

noutati_eurobike


Cei de la Cube au reproiectat modelul AMS Super HPC pentru 2011 si s-au bucurat si de castigarea mult ravnitului premiu Eurobike Gold Awards. Modelul beneficiaza de un cadru din carbon si a fost dezvoltat pentru competitiile de Cross Country si Maraton. Cadrul este foarte rigid, chiar si fara Lock-out activat. Iar asta se simte cel mai bine pe sprinturi si pe urcari.


Atat modelul AMS Super HPC cat si restul gamei AMS beneficiaza acum de sistemul ERC (efficent ride control) care presupune un pedalat lipsit de influente asupra cadrului pe urcari, in viraje sau la franari.



Noul AMS 110 beneficiaza de o furca Fox 32 F110 construita special pentru Cube si este un model de Cross Country si Maraton. Fata de modelul anului anterioar atat cursa furcii cat si a amortizorului spate au fost marite cu 10 mm, de la 100 mm. Pentru probele de All Mountain exista modelul AMS 130 : si a acesta a fost reproiectat pentru 2011 si echipat cu o furca Fox 32 Talas cu o cursa de 150 de mm (cu 3 setari diferite ale cursei) alaturi de un amortizor Fox RP23. Furca poate fi setata atat pentru urcari (110 mm) cat si pentru coborari (150 mm). Pentru traseele fara inclinatii prea mari, se poate folosi cursa de 130 de mm.


Un model complet nou in gama AMS este Cube AMS 150, o bicicleta dedicata All Mountain-ului. Acesta se vrea a fi un model universal, ce poate fi exploatat atat pe trails-uri, pe urcari, pe drumuri de padure dar si pe coborari. Beneficaza de o cursa de 150 de mm atat pentru partea anterioara cat si pentru cea posterioara si se bucura de o tractiune foarte buna, indiferent de terenul pe care ruleaza.


O alta noutate importanta pentru 2011 o constituie modelul Elite Super HPC, cu 20% mai usor si cu 10 % mai rigid decat modelul Elite HPC. Cadrul este realizat din carbon si cantareste doar 950 de grame, fiind cel mai rigid, usor si avansat hardtail construit vreodata de cei de la Cube. Confortul general a fost imbunatatit prin sistemul Double Flex intalnit la nivelul superior al basculei. Gama de componente ce echipeaza acest model provine de la Shimano (linia XTR) iar greutatea totala a bicicletei este de doar 8.9 kg.


In ceea ce-i priveste pe fanii Freeriding-ului, acestia se vor bucura in 2011 de noile modele Hanzz si Fritzz. Ambele vin cu echipari de top si sunt gata sa faca fata oricaror probe extreme la care vor fi supuse. In rest, gama Cube pentru 2011 beneficiaza de mici modificari pentru unele modele si de un aspect complet nou pentru absolut toate modelele.


Consulta pozele de mai jos pentru a vedea noile biciclete Cube pentru 2011.



Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 − 6 =