Acum citesti
Biciclete Cube 2012

noutati_eurobike


Cube s-a desfășurat la EuroBike într-unul dintre cele mai mari standuri. Iar asta se datorează într-o anumită măsură, faptului că gama numeroasă de biciclete s-a extins cu noi membri în 2012. Cea mai importantă realizare a celor de la Cube este pășirea în domeniul bicicletelor 29er. Și au făcut-o cu nu mai puțin de 10 modele, astfel încât ofertele de preț să se potrivească oricărui buget.


Mai mult decât atât, din 2012 ai posibilitatea de a opta pentru o bicicletă Cube electrică, ce ne promite deja de la debutul său, că se va descurca foarte bine și pe trasee de munte lejere.


În fotografii poți admira noile biciclete de șosea Cube Agree GTC, Cube Aerium sau Cube Litening 2012, ce beneficiază de un cadru din carbon și are un preț de aproximativ 5.000 de euro. De asemenea, pe tărâmul MTB-urilor, Cube a prezentat noul Elite Super HPC, dedicat racerilor de Cross Country și Maraton, dar și două dintre noile 29ere: Reaction și Acid.


Versiunea clasică a modelului ACID, cu roți de 26, a suferit modificări de ordin estetic, însă cadrul a rămas similar cu versiunea anului trecut. Nu trebuie să treci cu vederea nici peste noua bicicletă de downhill, modelul Two 15. După mai bine de 2 ani de dezvoltare, cei de la Cube au în final un model cu care pot concura în orice competiție de cupă mondială. Și cu toate acestea, producătorul ne promite că prețul nu va fi exagerat de mare.


Dacă dorești să achiziționezi bicicleta electrică cu roți 29er, potrivită și pentru trasee montane, va trebui să te gândești de două ori, deoarece prețul anunțat nu este deloc mic. Astfel, Cube Epo 29 va fi oferit pentru 2.999 de euro, cu o furcă Rock Shox Reba, componente Shimano XT, SLX sau Deore și frâne hidraulice pe disc Shimano M445.



Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 5 =