Acum citesti
Biciclete de top de la Morewood în 2013: Sukuma și Jabula

Unul dintre cei mai exotici producători, sudafricanii de la Morewood, prezintă două noi biciclete pentru 2013. Iar așa cum ne-au obișnuit până în prezent ne obligă să exclamăm: „și ce biciclete!

Ambele modele, Sukuma și Jabula, vor fi destinate traseelor mai dificile de All Mountain și desigur, Enduro. Ambele vin livrate cu sistemul de suspensie Split Pivot Systems, diferența însă va fi făcută de geometria cadrului: Sukuma beneficiază de un unghi al headtube-ului de 67.5 grade iar Jabula, modelul pentru enduro, de un unghi de 66.5 grade.

Morewood Sukuma 2013 este dotat cu suspensii de 150 de mm, are un cadru din aluminiu, Bottom bracket de tip PressFit, ax pentru prinderea roții spate 12 x 142 mm, headtube conic și prindere de chainguide după standardul ISCG05. Este disponibil în 4 dimensiuni distincte.

Jabula în schimb este cireașa de pe tort. Suspensii de 170 de mm și toate celelalte specificații regăsite și pe fratele african mai mic, Sukuma. Astfel, modelul împinge și mai mult granițele segmentului enduro, stabilit tacit pe moment la limita de 160 de mm pentru suspensiile din echipare și începe să-l atingă timid pe cel de freeride (consacrat pentru suspensiile de 180 mm).

Detalii despre greutate și prețuri nu au fost momentan făcute publice.

via Morewood

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen + 15 =