Acum citesti
Panzer lansează inserţiile anti-pană pentru roţile gravel

Noua inserţie lansată de Panzer pentru roţile bicicletelor gravel foloseşte aceeaşi formă cu 5 laturi pe care compania o oferă şi bicicletelor mtb, însă reduse la o lăţime de 38-45 mm pentru a se potrivi cu anvelopele bicicletelor gravel.

Panzer spune că această formă pentagonală „pluteşte” mai bine în interiorul volumului anvelopei, permiţând cauciucului să flexeze şi să se mişte nerestricţionată atunci când presiunea este mică în roată, rămânând însă la locul ei pentru a proteja împotriva penelor. Căptuşeala de la Panzer este construită din spumă cu celule închise şi densitate mare şi are o suprafaţă netedă care permite lichidului anti-pană să se mişte liber, fără să absoarbă mult.

Însă la noua inserţie pentru gravel s-a folosit o spumă cu o densitate ceva mai mare decât versiunea pentru mtb, pentru a compensa lăţimea mai mică a roţilor. Un alt avantaj al acestui produs este că poţi merge în siguranţă în continuare chiar şi dacă faci o pană pe care soluţia antipană nu o poate astupa. Pentru moment Panzer Gravel este disponibilă anvelopelor gravel 700c însă sunt anunţate şi inserţiile 650b să fie lansate mai târziu anul acesta. Mărimea 650b va fi compatibilă şi pentru anvelopele gravel Road Plus.

Fiecare inserţie cântăreşte 75 grame, iar preţul este de 100 euro / pereche.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × two =