Acum citesti
FLYING MACHINE rafinează metoda de printare 3D a cadrelor din titan

Există în lume puţine companii care au trecut la printarea 3D a cadrelor de bicicletă şi cu atât mai puţine cele care o fac folosind ca material titanul. Flying Machine însă a luat un avans considerabil cu al lor 3DP-F1. Folosind mufe din titan printate 3D cadrele sunt create prin lipirea formelor rezultate de ţevile din titan 3AL-2.5V . Pe lângă  crearea respectivelor cadre din titan designul permite, de asemenea, realizarea oricărui design se doreşte şi imprimarea oricărei geometri, timpul de realizare fiind şi foarte scurt.

flying machine f-one-hd bicicleta titan 4

F-One-HD este modelul îmbunătăţit acesta ducând tehnologia printării mufelor din titan la următorul nivel. Bicicleta nu foloseşte mufe exterioare vizibile ci „invizibile” care conectează cursiv ţevile între ele.

Mulţumită noului design al mufelor F-One-HD include o ţeavă conică pentru head tube pentru a se potrivi cu furca din carbon ce dispune de steerer conic. În plus, în loc de tija de şa dintr-o bucată, cadrul foloseşte o tijă de şa standard, rutarea conductelor hidraulice pentru frânele faţă şi spate fiind interne.

flying machine f-one-hd bicicleta titan 2

F-One-HD este dotată cu transmisie Gates single speed pe curea şi frâne hidraulice TRP Hylex însă bicicleta poate fi convertită la viteze multiple folosind butuc cu viteze interne, anvelope custom, componente şi culori la comandă. Modelul F-One-S foloseşte un cadru similar însă optează pentru frâne pe jantă. La fel ca originalul 3DP-F1, bicicletele sunt construite în Australia beneficiind de garanţie pe viaţă pentru cadru şi furcă. Preţurile încep de la 3.819,29$ pentru F-One-S şi 4.100,12 pentru modelul F-One-HD.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 + 19 =