Acum citesti
Kalkhoff prezintă două noi biciclete electrice pentru oraş – Integrale şi Include

Noile biciclete de la Kalkhoff împing designul „integrat” spre o nouă dimensiune mulţumită tehnologiilor pe care le foloseşte. Spre exemplu cadrul noului Integrale este fabricat folosind o singură formă lucru care a permis companiei să integreze şi bateria şi motorul direct în cadru.

Kalkhoff_ebike_integrale-s11Motorul este şi acesta destul de puternic fiind vorba de un Impulse Evo RS Speed 36V 350W care oferă bicicletei o viteză de 45 kmh, zgomotul produs fiind abia perceptibil şi oferind bicicletei caracteristici destul de sportive. Acumulatorul care se află amplasat în ţeava downtube dispune de o capacitate impresionantă de 17Ah. Integrale dispune de 11 viteze şi transmisie Gates Carbon Drive însă sistemul de prindere al roţii spate se poate adapta în cazul în care vrei să instalezi schimbător extern.

Kalkhoff Include 8 Premium este însă o bicicletă îndreptată mai mult spre partea utilitară dispunând de lacăt antifurt integrat şi portbagaj spate mai solid compatibil cu sistemele de prindere Snap-it pentru genţi şi scaune de copil. Bicicleta este propulsată de un motor Impulse Evo 36V, 250W ce imprimă bicicletei o viteză maximă de 24 kmh. Însă acumulatorul are aceeaşi capacitate de 17Ah ceea ce oferă o autonomie de aproape 200 km în funcţie de teren. Include este disponibilă în versiunile cu cadru de damă şi bărbătesc.

Kalkhoff_ebike_impulse_s8

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 2 =