Acum citesti
Noua Dahon IOS D9 se pliază complet sau se aplatizează

Fiind lider de piaţă la categoria biciclete pliabile de peste 30 de ani Dahon nu a creat doar un singur sistem de pliere pe care l-a folosit la toate bicicletele sale ci a continuat să găsească metode noi de pliere cum ar fi şi „lockjaw” despre care am vorbit şi noi recent. O altă inovaţie de la Dahon este tehnologia Flatpak care permite ca bicicleta să fie rapid pliată pentru a intra într-un spaţiu îngust cum ar fi holul de la serviciu sau între masa ta de lucru şi perete.

FlatPak Carrousel_02Componentele Flatpak sunt instalate pe câteva din modelele Dahon nepliabile care devin astfel uşor de aplatizat chiar dacă nu se pliază complet. Însă Dahon IOS D9 merge un pas mai departe folosind componentele Flatpak şi fiind în acelaşi timp complet pliabilă.

Dahon IOS D9 flatpak 04 Dahon IOS D9 flatpak 03Procesul de pliere are loc în 6 paşi, iar bicicleta ajunge la o lăţime de aproximativ 18 cm. Pipa dispune de un quick release care permite ghidonului să se rotească. Apoi, în funcţie de model pedalele pot fi demontate complet mulţumită unui alt sistem quick release sau doar pliate aşa cum se întâmplă la IOS D9. Există de asemenea un suport special instalat pe down tube care menţine roata faţă dreaptă în timp ce bicicleta este aplatizată.

FlatPAK EuroBike+ PosterA3Bicicleta are o greutate de 13 kg şi un preţ recomandat de 1.099$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two + 14 =