Salamander – tricicleta ce se transformă din stroller în bicicletă

0

După cinci ani de proiectare Wike lansează noul lor produs. Salamander poate fi folosită cu succes fie pe post de bicicletă fie drept cărucior pentru copii sau bagaje. Tranziţia dintre cele două se face extrem de uşor. Adevăratul avantaj al acestei biciclete este faptul că se pliază. Bicicletele tip cargo, fie că sunt pentru copii sau bagaje, sunt foarte mari putând fi folosite în principal doar de cei care locuiesc la casă.

Wike Salamander 06

Însă noua bicicletă nu doar că se pliază însă poate fi folosită, cu destinaţii diferite, chiar şi în modul pliat.

Wike Salamander 04

Nepliată bicicleta este una ce poate fi folosită în oraş la livrări, dacă eşti curier, sau la cumpărături. Poate transporta nu mai puţin de 45 kilograme adică doi copii sau câţiva saci de cartofi şi varză dacă urmează să faci aprovizionarea pentru iarnă.

Wike Salamander 03

Pliată bicicleta îşi reduce semnificativ dimensiunile însă în continuare poate fi folosită la fel, fie pentru transportul copiilor fie al bagajelor.

Wike Salamander 07

Wike (Walk and Bike) este o companie cu sediul în Canada, specializată în producerea de biciclete tip cargo şi remorci pentru biciclete, iar acest Salamander este noul lor produs.

Wike Salamander 01

Partea din faţă, în cazul în care transporţi copii, dispune de un acoperiş retractabil impermeabil la ploaie. Cadrul bicicletei este fabricat din aluminiu 4130 fiind dotat cu transmisie Shimano Nexus 7 viteze cu frână în butuc pe faţă şi spate. Roţile sunt de 20 inch cu jante duble şi spiţe din oţel.

Wike Salamander 02

Toate accesoriile sunt incluse – apărătoare pentru lanţ, aripi, clopoţel, lumini şi antifurt, pedale pliabile. Nu în ultimul rând bicicleta dispune de “frână de mână” pentru atunci când o laşi parcată în faţa magazinului. Per total bicicleta are o greutate de 35 kg.

Wike Salamander 05

În interiorul părţii frontale este loc pentru doi copii. Scaunul este căptuşit pentru a fi moale şi confortabil, iar securitatea este asigurată de două centuri de siguranţă în 5 puncte. Corpul părţii frontale este din fibră de sticlă.

Preţul promoţional pe care bicicleta îl are acum în campania Kickstarter este de 5.000 $ pentru varianta dedicată curierilor şi 6.000$ pentru varianta care poate transporta şi copii.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentOne of those days 3
Articolul următorTest – Geantă voiaj Castelli Duffel Bag
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ