Acum citesti
Bikexplore: trails becoming stories

Povestea Bikexplore începe cu pasiunea lui Filip pentru natură, bicicletă şi curiozitatea de a descoperi România.

“Bicicleta mi-a oferit ocazia de a îmi dezvolta spiritul de aventură şi curiozitatea de a explora România în cadrul turelor de o zi, ture relaxate unde principalul scop este conectarea cu locul.

Mi-a plăcut aşa de mult sentimentul de libertate totală, de entuziasm când descopeream locuri noi şi de relaxare seară la un foc de tabăra alături de prieteni, încât am simţit nevoia de a împărtăşi secretul şi cu alţii prin proiectul Bikexplore: a călători cu bicicleta, a lega prietenii frumoase şi a trăi aproape de natură sunt lucrurile care ne fac să simţim că trăim cu adevărat.”

Experienţa Bikexplore este una lipsită de griji: îţi alegi un traseu şi noi ne ocupăm de restul, de la mancare la cazare, de la gasirea traseelor capabile sa imbine peisaje superbe cu emotii si trairi frumoase, skill-camp-uri pentru dezvoltarea abilitatilor pe bicicleta dar si focul de tabara de seara unde ne vom relaxa si povesti.

Tu trebuie doar să vii cu bicicletă la punctul de plecare pregătit pentru o aventură offline.

Fiecare ieşire devine o poveste, hai cu noi să o scriem împreună!

Turele sunt gandite pentru amatori, cu distante cuprinse intre 30 si 40 de kilometri pe zi, cu o diferenta de nivel de 300 pana la 500 de metri.

In lunile august si septembrie venim cu ture noi astfel incat sa putem oferi fiecarui prieten de pedale, vechi sau nou, bucuria de a explora alte zone frumoase ale Romaniei.

Pentru iunie si iulie, Bikexplore a pregatit cu atentie 3 iesiri:

Pe 2-4 iunie ne vedem la Moieciu de sus, la Pensiunea Casa Vanatorului, pentru o tura de 3 zile in care ne vom plimba pe colinele de basm situate intre Muntii Bucegi si Piatra Craiului. Vom vizita satele Magura si Pestera, Prapastiile Zarnestiului si poalele Muntilor Bucegi. Pe drum am pregatit  si skill-camp-uri unde vom invata sau perfectiona tehnicile de MTB. Seara ne vom aseza in jurul focului si vom sta la povesti si cina.

Tura se repeta si la inceput de iulie (30 iunie – 2 iulie)

A doua tura este in perioada 10-11 iunie, in Muntii Macin, situati in Dobrogea. Aceasta zona ne-a fermecat de prima data cand am vizitat-o. Fauna, flora dar si peisajele cu totul diferite de restul tarii, sunt motivul intemeiat pentru a petrece un week-end de vis. In prima zi, vizitam si crama Macin spre sfarsitul turei, inainte de a ne intoarce la cazare si de a ne aseza la masa si focul de tabara. A doua zi vom vizita situl arheologic Troesmis si ne vom relaxa pe malul lacului artificial Iacobdeal, format intr-o cariera de piatra. Nici aici nu va lipsi skill-camp-ul de perfectionare.

Tura se repeta si in perioada 8-9 iulie.

De pe 17 pana pe 18 iunie, ne vedem pe dealurile Buzaului, pentru a cunoaste povestea vinului. Vom explora frumoasele coline pline de culori si peisaje, vom invata si perfectiona cateva tehnicile de MTB, iar seara ne intoarcem la cazare pentru cina si focul de tabara.

Tura se repeta si in perioada 15-16 iulie.

Credem ca avem toate motivele sa vii cu noi. In primul rand descoperi locuri si trasee noi la fiecare tura pe care te dai cu bicicleta si inveti skill-uri noi in skill-camp-urile gandite cu atentie. Esti off-line, un lux de care te vei bucura cu siguranta, mai ales ca nici nu vei sta cu gandul la telefon nici in tura cu bicicleta si nici seara la focul de tabara. Pe langa toate acestea, se adauga fara doar si poate aspectul legat de sanatate, miscare si bucurie, beneficiu direct al sportului in aer curat.

Arunca o privire si hai cu noi! https://www.youtube.com/watch?v=a2LobO9Dyvw

Site-ul nostru: www.bikexplore.ro

Facebook: https://www.facebook.com/webikexplore

Instagram: https://www.instagram.com/webikexplore/

Pentru rezervari si detalii: https://bikexplore.ro/trasee/

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve + 7 =