Acum citesti
BOS prezintă un nou amortizor, mic și foarte ușor

BOS a început devoltarea unui nou amortizor pentru bicicletele full-suspension anul trecut, pentru segmentul de Cross Country. Au dorit un amortizor care să se ridice la pretențiile furcii Dizzy, așadar s-au pus pe treabă și deja au prezentat primul prototip, care după spusele producătorului francez este aproape de faza de producție în masă.

bos_amortizor_XC

De dimensiunile sale poți să-ți dai seama din fotografie. Este foarte mic, cântărește doar 186 de grame și vine cu suficiente reglaje. Pentru că are o formă atât de compactă, BOS a apelat la o construcție cu un rezevor de ulei exterior și cu un piston încărcat cu nitrogen. Poți regla viteza de revenire sau compresia high- și low-speed cu ajutorul unui singur levier.

BOS declară că mai durează câteva săptămâni faza de testare și de asemenea, că mai lucrează la un sistem de Lock-Out cu comandă ce poate fi montată pe ghidon.

Corespondentul acestui amortizor este furca Dizzy 29er, care pentru anul în curs a primit și o versiune cu o cursă de 120mm. Cântărește doar 1.580 grame, are brațe superioare cu un diametru de 32 de mm și funcții pentru ajustarea compresiei sau a vitezei de revenire.

bos_dizzy_xc

via BOS

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five + 6 =