Acum citesti
Brand nou de E-bike : Pro-Movec

pro_movec_brand_nouPro-Movec este o companie daneza ce a rezultat in urma fuziunii intre Christiansen A/S (cel mai mare importator de biciclete din Danemarca) si compania Pro-Movec A/S, specializata in biciclete electrice si alte vehicule electrice. Noul brand va purta in continuare numele de Pro Movec.

Persoane din conducerea noii companii, declara ca targetul pentru aceasta gama de biciclete electrice, este acapararea unei cote de piata semnificative de pe piata europeana.  Momentan cei de la Pro Movec, cauta in Europa distribuitori pentru modelele sale.

Unul din modelele pe care se va baza noul produs al celor de la Pro-Movec se numeste Element si beneficiaza de un motor de 200 de W, 8 viteze incluse in butucul spate, frane incluse in butuci, display LCD si 6 nivele de asistare. Acumulatorii se incarca in decursul a 6 ore, iar range-ul e-bike-ului este de 50 km. Acestia se regasesc montati pe portbagajul din spate al bicicletei si cantaresc intre 2,3 si 2,8 kg in functie de putere.

Mai multe detalii vor deveni disponibile in curand pe site-ul producatorului promovec.com, acesta aflandu-se momentan in stadiul de constructie.

via | BikeEU, Promovec

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 + 4 =