Acum citesti
Cadre noi din carbon de la ProLite

Pro-Lite au anuntat lansarea noilor cadre de carbon, dedicate in special probelor de Track, TimeTrial si sosea. Modelele anuntate sunt Trentino, Espresso, Menaggio si Modena.


Trentino este dedicat probelor de Track si este unul dintre cele mai de succes cadre al celor de la Pro-Lite. A castigat numeroase cursa atat in Europa cat si in Australia. Urechile cadrului sunt realizate din otel pentru o rezistenta excelenta. Cadrul este compatibil cu sistemul Aerobuster. Alaturi de Trentino este oferit si Menaggio pentru aceeasi proba de traseu.


Espresso este modelul pentru probele de Time Trial. Este un cadru foarte performant, cu o geometrie care se potriveste majoritatii ciclistilor dar este oferit la aproximativ jumatate de pret fata de competitie. Este oferit in doua combinatii de culori. Modena este de asemenea oferit pentru Time Trial si a fost dezvoltat in urma a numeroase teste desfasurate in tunelul aerodinamic. Rigiditatea si puterea de transfer sunt excelente.


Greutatile acestor cadre vor fi anuntate in cel mai scurt timp. Toate sunt fabricate in fabrica Pro Lite din Taiwan, care, conform declaratiilor producatorului, le ofera acestora control total asupra productiei si le permite realizarea unor cadre excelente din punct de vedere calitativ. In plus de asta, se pot respecta absolut toate termenele limita de livrare, care oricum sunt scurte.


via | ProLite


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten + 1 =