Acum citesti
Cadre noi Knolly

Knolly a prezentat pe site-ul oficial, patru modele noi (sau actualizate) de cadre pentru anul urmator. Este vorba despre Podium, Delirium, V-Tach si Endorphin. Daca primele doua modele pot si exploatate fara probleme la Freeride, ultimul din lista este capabil sa faca fata si pentru probele de Downhill.

Podium beneficiaza in realizarea sa, de toate cunostiintele acumulate in decursul anilor de catre cei de la Knolly Bikes. Astfel, acest model se lauda cu unul dintre cele mai avansate sisteme de suspensie din lume, inaltime a Bottom Braketului de 13,9′ si un unghi de 64 de grade pentru teava furcii. Bicicleta echipata cu cadrul Podium este foarte rapida, stabila si previzibila in orice situatie, ceea ce duce la un control total foarte bun.

Per total, este un model foarte rapid, cu rigiditate crescuta pentru fortele laterale, astfel incat sa poata fi controlata foarte bine de care oricine.

Modelul Delirium se bucura pentru 2010 de kilograme in minus, comparat cu modelul anului anterior. Astfel, aceasta a scapat de aproximativ 500 de grame in plus dar se bucura in acelasi timp de rezistenta mult mai mare. Chiar si pozitia a fost modificata, astfel incat sa-i faciliteze riderului urcarile sau la coborarile abrupte.

V-Tach este modelul pentru extreme. Se bucura de noua tehnologie Four by 4 Linkage care descrie sistemul constructiei spate a cadrului si care ofera numeroase avantaje : pedalare excelenta, franare neutra, rigiditate latarala impresionanta si altele. Performantele amoritzorului sunt maximizate prin inghitirea progresiva a denivelarilor, dovedindu-se in acelasi timp foarte sensibil cand vine vorba de suprafete putin denivelate.

Mai mult detalii despre Endorphin si restul de cadre poti gasi direct pe site-ul producatorului, accesibil la adresa : knollybikes.com.

via | knollybikes.com


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 + sixteen =