Acum citesti
Cadru nou de la Lynskey

Producatorul american Lynskey a lansat un nou model de cadru, pentru bicicletele 29ers, model ce poarta denumirea Houseblend Pro 29. Acesta este un cadru hardtail ce beneficiaza de o constructie foarte rezistenta si usoara din titan aerospatial grad 3/2.5.

Pe langa faptul ca materialul folosit ii confera o rezistenta foarte buna, tevile beneficiaza de o tehnologie proprie, denumita Helix. Aceasta are rolul de a suplini cadrul cu si mai multa rezistenta dar si cu o preluare mai buna a socurilor, spatele riderului avand mai putin de suferit. Structura Helix este asemanatoare cu cea a ADN-ului, tradus in termeni mai simpli, o teava rasucita.

Producatorul afirma ca acesta este cel mai bun cadru construit pentru bicicletele 29er pina in prezent si se bucura de linii frumoase, geometrie de racing si un handling excelent. Modelul de cadru Houseblend 2009 este dotat cu prindere pentru frana pe disc si poate fi utilizat atat in combinatie cu mai multe pinioane cat si in combinatie de single speed.

Pentru cei pretentiosi, exista optiunea ca acest cadru sa fie vopsit asa cum isi doreste clientul. Iar pentru cei si mai pretentiosi, acesta poate fi construit la comanda, dupa dimensiunile biciclistului. Optiune care dubleaza pretul cadrului. Si ca sa fim mai precisi : 3.795 $. Comanda acum!

via | lynskeyperformance.com


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 − 12 =