Acum citesti
Camerele Foss impotriva penelor

Vrei sa scapi de stresul unei eventuale pene de cauciuc? Taiwanezii de la Foss Tubes propun un nou concept de camera, foarte elastic, foarte usor si prietenos cu mediul. Proucatorul ne informeaza si asupra faptului ca toate camerele produse sunt garantate impotriva exploziilor.


Secretul consta in materialul din care sunt fabricate camerele : un compus termoplastic (elastomer) modificat, foarte elastic. Camera propusa de Foss Tubes este in medie cu 30% mai usoara decat camerele conventionale oferite de competitie iar densitatea materialului este de doar 0.88 g/cc, fata de aproximativ 1.3 g/cc pentru camerele obisnuite (g/cc = gram pe centimetru cub).


Atunci cand camera este intepata, materialul creaza un sigiliu etans care ofera utilizatorului suficient timp pentru a ajunge la o vulcanizare. Costul este de aproximativ 20 de euro iar greutatea de 125 de grame.


via | Foss


Vezi Comentarii (4)
  • (g/cc = gram pe centimetru cub), nu pe metru cub… Daca camera intepata trebuie vulcanizata, numai prezinta un mare interes; riderul isi foloseste trusa personala si cu asta basta !

  • nu faci pana daca nu iese cuiul sau spinul din ele, daca acesta iese atunci faci pana. asta o spun pentru ca le-am testat.c

  • Cat o sa rulezi cu un cui sau spin in roata ??…ca te lasa dupa cativa km. chiar daca nu-l scoti, cunosc f. bine treaba asta, tot camera de rezerva sau trusa cu petice te rezolva…altfel te intorci cu o masina de ocazie…=))

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 2 =