Acum citesti
Campionatele de Ciclocros 2013 se amână și schimbă locul de desfășurare

Federația Română de Ciclism anunță modificarea datei și a locului de desfășurare al CN de Ciclocros 2013, inițial programat pentru weekend-ul 25-27 octombrie la Zărnești. Astfel, Campionatele vor reveni la locul consacrat de desfășurare, Poiana Brașov, în 2 și 3 noiembrie.

Data de desfășurare a Campionatelor Naționale de Ciclocros rămâne cea stabilită și comunicată oficial, 26-27.10.2013. Eduard Novak, explică: La ora actuală, datorită acțiunilor cu caracter pur distructiv ale domnului Vasile Selejan, care, cu toate că nu mai deține drept de semnătură, a decis în mod unilateral și abuziv să comunice o altă dată decât cea oficial stabilită pentru Campionatele Naționale de Ciclocros, există o confuzie generală în cadrul cluburilor afiliate, confuzie pe care am decis să o înlătur prin acest comunicat.

 Aceste tactici care nu au nimic de a face cu ciclismul, mă întristează și în același timp îmi demonstrează că decizia luată în primăvară, de a reforma ciclismul românesc, a fost una corectă.

cn_ciclocros_2013

Deși site-ul FRC nu conținea la momentul redactării acestui material nicio informație în acest sens, de fapt nici măcar anunțul inițial privind locul și data inițiale ale cursei, pe pagina de facebook a forului a fost postat următorul mesaj:

La cererea urmatoarelor structuri sportive, data de desfasurare a Campionatelor Nationale de Ciclocros, s-a modificat:

-CS CIBO BRASOV;

-ASC VOINTA ARAD;

-CS DE CICLISM 2000 BILAL CONSTANTA;

-CS DINAMO BUCURESTI;

-CS MAZICON BUCURESTI;

-CS PETROLUL PLOIESTI;

-CS VELOCLUB PIATRA-NEAMT;

-CSM BRAILA;

-CSM CRAIOVA;

-CS OLIMPIA BUCURESTI.

 

Vezi Comentarii (3)
  • Campionatele nationale de ciclocros din data de 26-27 Octombrie nu se vor amana si nici locatia nu se va schimba .Tot la Zarnesti se vor tine si pe data de 25 va mai fii o cursa Memorialul Ioan Mogos

  • Domnilor ma vad nevoita sa intreb cine va difuzat acest material pentru a fi publicat, pentru ca este o mare DEZINFORMARE Campionatele se vor tine la ZARNESTI in data de 26- 27.10.2013 conform mailului OFICIAL semnat si stampilat de catre Presedintele Federatiei Romane de Ciclism transmis catre toate cluburile si conform programului de desfasurare al competitiilor 2013 care pana ieri 22.10.2013 la ora 11 asta spunea.Va rog pentru a nu intra in polemica cu dv. dezmintiti actualul articol.
    Domnul Floares este un contabil si in fisa sa de post nu are atributii de a schimba locatii si date de concurs si nici de a trimite regulamente.

  • Stimata doamna Grosu,

    Ma numesc Traian Goga si sunt redactorul care a scris aceasta stire. Pentru a clarifica situatia, informatia la care faceti referire a aparut astazi, 23.10, pe pagina de facebook a FRC si o puteti consulta accesand acest link – http://www.freerider.ro/wp-content/uploads/2013/10/1384290_657688840917895_1994232142_n.jpg

    Legat de alte informatii, nici presedintele FRC si nici secretarul nu au fost disponibili pentru comentarii, deci ofer publicului larg informatiile care sosesc pe ingustele canale de comunicare folosite de catre acest for. Va inteleg dorinta ca desfasurarea Campionatelor sa aiba loc la Zarnesti si sunt ferm convins ca standardul de organizare nu ar fi cu nimic mai prejos decat campionatele care s-au tinut pana acum, insa de aici si pana la a acuza de dezinformare cred ca mai este cale de batut.
    Nici din partea organizatorilor de la Zarnesti, care probabil vor fi coordonati de sotul dvs, nu am primit vreo clarificare sau vreo informatie. Imi pare sincer rau pentru aceasta situatie care s-a creat, insa cred ca responsabilitatea nu imi revine in totalitate mie. Pe deasupra, si eu sunt constient ca din tot acest taraboi doar sportivii au de pierdut, dar pana cei din fruntea FRC nu vor accepta sa puna mai presus de binele lor binele sportivilor, ma tem ca astfel de situatii se vor tot ivi.
    Cat despre domnul Bogdan Floares, nu vad ce implicare directa are in toata aceasta afacere din moment ce nu in mainile sale sta decizia privind locul si data desfasurarii campionatului national de ciclocros.
    Cu stima,
    Traian Goga

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven + 17 =