Acum citesti
Cannondale Claymore: fără limite

Oare câți dintre noi nu și-au dorit vreodată să posede o bicicletă cu multiple calități? Sau altfel spus, cine n-ar vrea două biciclete într-una singură? Claymore, unul din modelele de top de la Cannondale, îți poate satisface toate necesitățile atunci când vine vorba de trasee montane.

Poți profita de cursa de 110 mm și de greutatea redusă a bicicletei pe urcări. Iar apoi, poți seta cursa de amortizare la 180 de mm pentru coborâri dificile. Faptul că sunt puține biciclete care îți pot oferi aceste avantaje, face din Cannondale Claymore o ofertă de luat în seamă.

Tehnologiile utilizate pentru cadru poartă denumiri sofisticate, dar pe scurt trebuie să reții că bicicleta beneficiază de un ax de 15 mm pentru roata din spate și de o amplasare a rulmenților unul lângă celălalt pentru pivoții posteriori, toate acestea rigidizând cadrul perfect. Amortizorul spate permite alegerea unei curse de 110 sau 180 de mm, prin simpla acționare a unei manete montate pe ghidon. Furca, a cărei cursă poate fi setată pe 110 sau 180 de mm, provine de la Fox, modelul Talas R cu ax de 20 de mm pentru prinderea roții de față.

Mai multe detalii despre Cannondale Claymore 1, poți găsi pe cannondale.com.

via Vannondale

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen + 18 =